Haberler

Tartıştığı Karısını Öldürdü

Ankara'da bir kişi, çocukları ve yeğenini odaya kapattıktan sonra tartıştığı karısını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Ankara'da bir kişi, çocukları ve yeğenini odaya kapattıktan sonra tartıştığı karısını 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kendisini de ağır yaralayan zanlı hastaneye kaldırıldı.

Keçiören İncirli Mahallesi 123. Sokak'ta oturan Haydar Sonay (19), karısı Sevda Sonay (35) ile henüz öğrenilemeyen nedenle tartıştı. Eline bıçak alan Haydar Sonay'ı, evde bulunan yeğeni engellemeye çalıştı.

İddiaya göre genç adam, çocukları 5 yaşındaki Onur ve 8 yaşındaki Deniz ile yeğeni olan Sultan'ı (17) yatak odasına kilitledi. Haydar Sonay, daha sonra karısını 8 yerinden bıçaklayıp boğazını kesti, ardından kendisini de bıçakladı.

Sonay, ihbar üzerine eve gelen polislere de kapıyı açmamak için yaralı halde direndi. Zanlı, polisin zorla içeri girmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Sonay'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Öldürülen Sevda Sonay'ın cesedi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Sevda Sonay Keçiören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title