Haberler

Şarkı sözleri tepki çeken Sezen Aksu'yla ilgili Tarkan'dan ilk yorum: Kendisine yapılan haksızlık unutulmayacak

Güncelleme:

Şarkısında geçen "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" sözleriyle Türkiye'nin gündemine oturan Sezen Aksu'ya yakın dostu Tarkan'dan destek geldi. Ünlü sanatçıyla fotoğrafını paylaşan Megastar, "Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır" sözlerine yer verdi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında söylediği "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" cümlesi nedeniyle, ülke gündemine oturmuştu. Sosyal medyada tepkilerin odağında olan Aksu'ya Tarkan'dan destek geldi. Megastar, ünlü sanatçıyla baş başa tatil yaptığı anlardan fotoğraf paylaşarak, Aksu'nun linç edilmesine tepki gösterdi.

"YAPILAN AYIP HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAYACAK"

Megastar günlerce konuşulan olayla ilgili şu sözleri yazdı;

"Sezen Aksu şarkıları ve varlığı ile bu topraklarda vicdanın, kalbin sesi olmuş, ülkemizin en büyük değerlerindendir. Candır, canımızdır o. Son günlerde kendisine yapılan haksızlık, saygısızlık ve ayıp hiçbir zaman unutulmayacak, tarihe yazılacaktır. Bugünün tbt'si de Sezen'le yıllar önce gittiğimiz Tayland tatilinde, herkesi ekip baş başa gezip tozduğumuz, eğlendiğimiz, tanınmadan özgürlüğün tadını çıkardığımız unutulmaz anlardan olsun"

Tarkan'dan şarkı sözleri tepki çeken Sezen Aksu'ya destek: Yapılan ayıp unutulmayacak

NE OLMUŞTU?

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Şahane Bir Şey Yaşamak adlı şarkısında söylediği "Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e" cümlesi nedeniyle tepki çekmişti. Sosyal medya kullanıcıları, şarkı nedeniyle ünlü sanatçıya büyük tepki gösterirken dini değerlerin aşağılandığını ileri sürerek özür dilenmesi gerektiğini belirtmişti. Aksu'nun söz konusu şarkılarıyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan da Aksu'ya tepki gösterilerek, "Hz. Adem ile Hz. Havva bütün insanlığın müşterek değeri ve ortak atalarıdır" ifadelerine yer verilmişti.

Tarkan'dan şarkı sözleri tepki çeken Sezen Aksu'ya destek: Yapılan ayıp unutulmayacak

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Sezen Aksu Tarkan Haberler

500

Yorumlar (53)

Zekeriya Maden:

Burda kimse Sezen Aksu savunmasın kimse kimsenin inandıkları hakkında konuşamaz İslam dini ve diğer kutsal dinler için kimse laf edemez hakaret edemez bu konuda savcıların görev almasını talep ediyorum. Hadsizler sürüsü

844
161
yanıtYanıtla
Ergün Özer:

haklısın ama bu defa çıkıp Havva ile Adem olarak onları kastetmedim dese ne yapabilecek savcılar hiç birşey maalesef

yanıt1
yanıt4
Merve Kozan:

kimse kimsenin inandıkları hakkında konuşamaz ne güzel söylemişsiniz keşke sizde uygulayabilseniz.

yanıt12
yanıt10
Burak Ergül:

Yav he he tarih yazacak , unutulmayacakmış . Kafayı çektin herhalde

726
123
yanıtYanıtla
İlyas Sakarya:

Şarkıcıyı da sanatçı olarak nitelendirmek ne bileyim garip biraz..

591
99
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

evet sizin bu din düşmanlığınızda hiç unutulmayacak.

489
72
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne yani şimdi sanatçı müsveddesi bizim atamıza peygamberimize laf söyleyecek bizde alkışlayalım öylemi asıl tarih sizin gibi din düşmanlarını asla unutmayacak

382
53
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Hadi ordan, norkoman seni

214
46
yanıtYanıtla
SERDAR MERTEK:

Asıl unutulmayacak olan sezen hanımın bu denli saygısızlığı, Allah ıslah etsin, insan kendi odununu dünyadan kendi götürürmüş, tabi bu benim kendi düşüncem. kişilerin inançlarına göre fiil eylem ve söylemleri değişebilir. bukadar rahat bir şekilde inançlarımıza saygı duymuysa buna doğruyu anlatmak gerekir. bunun yanlış olduğunu birileri sezen hanıma söylemeli,cevresindeki sanatçı diye cahillerede anlatılmalı:))))))

88
15
yanıtYanıtla
Ali Gökaslan:

Meleklere: “Âdem’e secde edin!” dediğimizde İblîs dışındaki­ler derhal secdeye kapandı. İblîs ise direnerek bundan kaçındı, kibir­lendi ve kâfirlerden oldu. (Bakara-34) Kuşkusuz Allah katında din İslâm’dır. (Ali-İmran 19)

93
7
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title