Haberler

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

Güncelleme:

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından seyyar ekmek satışlarıyla ilgili bir genelge yayınlandı. Buna göre İBB'nin mobil ekmek büfeleri yasaklanırken, konuyla ilgili olarak açıklama yapan Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, "Halkımızın yanında olmaya, ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı, pazarlar dışında seyyar ekmek satışını yasaklayan bir genelge yayınladı. Yayınlanan genelge ile birlikte artık pazarlar dışında seyyar araçlar ve mobil araçlar ile manav, kasap ve sokaklarda ambalajsız veya ambalajlı ekmek, diğer ekmek çeşitleri ve pide satışı yapılamayacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

"MOBİL ARAÇLARDA EKMEK SATIŞINI DA YASAKLAMIŞ OLDU"

Genelgeyi sosyal medya hesabından paylaşan İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, " Tarım ve Orman Bakanlığı, ekmek satışına ilişkin genelge yayınladı! Halkın ekmeğiyle oynamaya devam ediyorlar. Bu genelgeyle Tarım Bakanlığı mobil araçlarda ekmek satışını da yasaklamış oldu" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak


Bahsi geçen genelge şu şekilde:

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

"HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

İBB Halk Ekmek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Nama, "Halkın ekmeğine göz dikenlere tavsiyem, Halk Ekmek'in kuruluş tarihini iyi araştırıp okumalarıdır... Geçim sıkıntısı yaşayan halkımızın yanında olmaya, ucuz ve sağlıklı ekmek sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

"GEREKİRSE EKMEĞİ EVİNİZE TESLİM EDERİZ"

Konuyla ilgili olarak İBB Sözcüsü Murat Ongun da açıklamada bulundu. Ongun, "İstanbul Halk Ekmek, mobil hizmet araçları ile İstanbullulara sağlıklı ve ucuz ekmek hizmetini her koşulda sürdürecektir. Vatandaşlarımız kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili endişe etmesin. Gerekirse ihtiyaç duyduğunuz ekmeği evinize teslim ederiz" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan İBB'nin mobil ekmek büfelerine yasak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (121)

selim:

sağlıksız bir uygulama ayrıca ibb büfe açsa araçalrın yaktığı yakıtı düşündüğnüzden daha az maliyeti olur, büfe açmıyor mobil neden amacı ne? kurnazlığı çözün günün bilmecesi

5
160
yanıtYanıtla
YARALI:

Keyfinden o araçları kiraladi...Adamlar meclis grubunda çoğunlukta olduğu için yeni büfe açmasını engellediler...Allah akıl fikir versin...Çıkarın şu at gözlüklerini de öğrenin araştırın neden bu yola başvurulmuş...

yanıt125
yanıt3
erdem:

senin akp en reddetti çünkü büfe açlımasını haberleri izle öyle yorum yap kardeş devam edin oy vermeye siz yakındır türkiye elden gidiyo ama olsun dimi konyaya yol yaptı

yanıt24
yanıt2
Erhan:

Cahil a haber izlemeye devam et

yanıt96
yanıt1
??:

Herşeyin sağlıklısını yiyorsun bi halk ekmekten aldığın ekmek kaldı. Büfe açılmasına engel olunduğu için mobil araçlar geldi zaten. Bil bakalım büfelerin açılmasına kimler karşı çıktı :) Peki bunun kurnazlığını sen çöz belki hayatının bilmecesi olur.

yanıt4
yanıt0
Turan:

Bunlar ekmek düşmanı halkın yararına ne varsa yasaklıyorlar kendileri yapmıyor yapanı da yasaklıyorlar sebep millet ittifakı partiler yaptı diye.

142
2
yanıtYanıtla
Temel:

. . BU YASAGIN MANTIKLA ACIKLANABILEN bir yönü YOK. Korkarim ortada yine Intikama benzer bir sey var. ''Orman BAKANI fakir fukarayi ve CHP-Secmenllerini mi Cezalandiryor diye kendi kendime sormak zorunda kaliyorum. -(((

136
3
yanıtYanıtla
Halk:

Ekmek ile siyaset keşke yanyana gelmeseydi.

132
0
yanıtYanıtla
Tövbe:

O kararı verenler o emri verenler Allah büyüktür yarın bir gün o bir ekmeğe muhtaç kalırısınız İnşAllah

124
3
yanıtYanıtla
Bukadarda olmaz:

Ayip yahu okadae insanon karni doyacak o ekmeklerle battıkca batiyosunuz

125
1
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title