Haberler

Tarçın ve Arkadaşları Miniklerle Buluştu

Güncelleme:

Tarçın ve Arkadaşları Animasyonu Kocaelili çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Festivali'nin son gününde Tarçın ve Arkadaşları Animasyonu Kocaelili çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Televizyonlarda görmeye alışık olduğu çizgi kahramanları, konser salonunda gören çocuklar doyasıya eğlendi.

ANNE BABALAR DA ÇOCUKLARLA İZLEDİ

Binlerce kişinin izlediği animasyonu dünya çocukları ile Kocaelili çocukların yanı sıra anne ve babalar da takip etti. Kocaeli Çocuk, Eğitim ve eğlence Fuar'ında eğlenceli dakikaların yaşandığı programda Tarçın, Narçın, Yalçın, Gülçin, Nurçin, Kakule ve Elmır'dan oluşan ekip çocuklara iyi ve doğru davranmaya yönlendiriyor.

ÇOCUKLARA DOĞRULUĞU ÖĞRETİYORLAR

Tarçın ve arkadaşları çocukları iyi ve doğru davranışlara yönlendirmenin yanı sıra paylaşma, yardımlaşma gibi kavramları da öğretmeyi hedefliyor. Bunu da çocukları eğlendirerek yapıyor. Buradaki en önemli nokta Tarçın ve arkadaşlarının tamamen gerçek hayata uyarlanabilecek karakterler olmaları ve gerçek hayatta görülebilecek davranış kalıplarını, alışkanlıkları ve iletişim şekillerini sergilemeleri. Tarçın'ın faaliyetlerinden biri de Çınçınlar Ormanı'nı korumak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title