Haberler

Talihsiz keçinin acı sonu! Görüntüyü izleyenler kangalların kıymetini bir kez daha anlıyor

Güncelleme:

Türkiye'de koyun ve keçi sürülerini korumak için en sık eğitilen hayvanların başında kangal çoban köpekleri geliyor. Özellikle soğuk kış aylarında koyun ve keçi sürülerini başta kurtlar olmak üzere her türlü tehlikeden koruyan kangallar, daima insan ve sürü dostu olarak biliniyor. Ancak bu sefer, kangalsız bir keçi sürüsü o kadar şanslı olamadı.

BİR ANDA ARALARINA DALDILAR

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, başıboş iki köpeğin keçi sürüsünün arasına daldığı anlar yer alıyor. Diğer keçiler kaçmayı başarırken, aralarından bir tanesi ise iki köpek tarafından sürüklenerek arkadaşlarından ayrılıyor.

ÇABASI FAYDA ETMEDİ

Keçinin köpeklerin elinden kurtulmak için can havliyle yaptığı çaba da yeterli olmuyor. Boş alana doğru gitmek isteyen keçi, köpeklerin kendisinden daha hızlı davranması nedeniyle bir süre sonra kaderine boyun eğiyor. Köpekler de alt ettiklerini rakibini dakikalar içerisinde öldürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Sosyal Medya Türkiye Kangal Hassas İçerik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (12)

Eğrioturdoğrukonuş:

Keçi haklarını nerde? sadece sokak hayvanı köpeklerin mi hakkı var?

240
19
yanıtYanıtla
Meral Öngen:

Hak hukuk sormayacaksın köpekler üzerinden de etki yaratmaya kalkma dikkat çekmeye vs çoban nerde diye sorarsan daha mantıklı olur anladınnnnnnnnnnn

yanıt5
yanıt18
OKUR:

şimdi hayvan severlere sormak lazım o keçinin hakkı yokmu? size göre sadece kedi ve köpekleremi hak tanıyorsunuz?

168
11
yanıtYanıtla
Yunus Akış:

Onlar kangal değil bu bir başka tür ve size kangal olarak açıklıyorlar ??

12
53
yanıtYanıtla
Sami BayRam:

Yazıyı iyi oku derim

yanıt58
yanıt9
Ozkan Ozbey:

zaten kangal demiyorlar dostum

yanıt15
yanıt2
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Tühh be kötü oldu.

46
2
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Çok üzüldüğünü anlıyorum,aynı üzüntüyü bende yaşadım

yanıt41
yanıt3
Turanordusu:

Derhal kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine keçi koruma bakanlığı kurması gerektiğini söylemeliyiz.. Çorum ülke, olurda bu olmaz mı. Hem denizcilik bakanlığı kuracaklardi hala bekliyoruz. Sjdjdiudjdjdjdjjdj

8
38
yanıtYanıtla
Gamze Karakuş:

Doğanın Kanunu ??

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title