Haberler

Taksim'de parfüm satma ısrarı tekme tokatlı kavga çıkarttı

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda bir seyyar satıcı kız arkadaşı ile dolaşan bir gence ısrarla parfüm satmak istedi. İkili arasında tartışma sürerken taraflar tekme tokat birbirine girdi. Olay kameralara yansıdı.

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, alınan bilgilere göre meydanda vatandaşlara parfüm satmak isteyen satıcı, kız arkadaşıyla birlikte dolaşan bir gencin yanına yaklaştı. Genç parfüm satın almak istemediğini belirtirken, satıcının ısrarı üzerine tartışma çıktı.

VATANDAŞLAR ARAYA GİRDİ

Tartışma kısa sürede büyürken, taraflar tekme ve tokatlarla birbirine saldırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, araya girerek kavgayı ayırdı. Vatandaşların araya girmesinden sonra birbirine giren satıcı ve genç olay yerinden ayrıldı. O anlar kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyoğlu Taksim kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500

Yorumlar (8)

Hepsi delikanli bunlarin:

Hep ayni olaylar, biri ekmek pesinde, digeri kizlara hava atiyor, tipik Türk insani. Baska bir ülkede bunlari göremezsiniz.

0
9
yanıtYanıtla
Hade Be:

Ne havası kardeşim, RAHATSIZ EDİLMEK İSTEMİYORUM bu kadar basit, belli ki satıcıda senin kafadaymış dayağı yemiş,

yanıt0
yanıt0
ekmek peşinde falan değil:

kız arkadaşının yanında olay çıkaracak gerizekalı yok rahat ol sen. Hepsi bu çingenelerin gelip zorla bişey satma meselesinden ibaret ama sen anlamazsın çünkü andavalsın

yanıt0
yanıt0
by di:

bunun gibi satıcılar ülkede turist bırakmadı her şey güzel oluyor istanbul

7
0
yanıtYanıtla
O ney la:

Ne alaka allah askina imamoglumu istihdam etti o saticilari

yanıt0
yanıt0
Asalak satici:

Allahin cezalari parfum satmiyo rahatsizlik veriyor

2
0
yanıtYanıtla
parfum satanlardan bıktık:

adamın karşısına dikiliyor lafdan da anlamıyor yok istemiyorum diyosun seni zorla önüne geçerek durdurmaya çalışıyor. kız arkadaşının yanında gördü daha da ısrarcı oldu adam da dayanamadı adam haklı

1
0
yanıtYanıtla
Abdullah:

Bu kekoları istanbula oy için doldurdular sonra başımıza bela ettiler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title