Haberler

Taksim Meydanı'nda Suriyelilerin Yılbaşı Kutlaması Dikkat Çekti

Güncelleme:

Geçtiğimiz birkaç seneye kadar yılbaşı kutlamalarının sembolü olan Taksim Meydanı'nda bu yıl bambaşka bir kutlama vardı. Meydanda çoğunluğunu Suriyeli genç erkeklerin oluşturduğu kalabalıkların bayraklı-sloganlı 2019 kutlamaları dikkat çekti.

Meydanı'nda yabancı uyruklu binlerce kişi yeni yılı kutlamak için bir araya geldi. Burada toplananlar Pakistan, Afganistan ve Suriye bayrakları açtı.

SURİYE BAYRAKLARIYLA SLOGAN ATTILAR

2019 yılının ilk dakikaların Taksim Meydanı'nda bir Türk genci tarafından çekilen görüntüler ise sosyal medyada yeni yılın en çok izlenen videosu oldu. Saatler içinde binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüde, Taksim Meydanı'nda halay çekip Suriye bayraklarıyla sloganlar atarak yeni yılı coşkuyla kutlayan Suriyeliler yer alıyor. Ancak kutlama yapan kalabalığın arasında hiç Türk vatandaşının olmaması dikkat çekiyor.

Taksim Meydanı'nda Suriyelilerin Yılbaşı Kutlaması Dikkat Çekti

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2019'un ilk dakikalarında Taksim Meydanı'nda Suriye uyruklu bir şahıs 2 kadını taciz etti. İddiaya göre, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 23 yaşındaki M.Z. isimli şahıs 2 kadını taciz etti. Şahıs, Meydanda bulunan Güven Timleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Taksim 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (264)

cdpli:

tabiki kendi bayragını sallayacak adam . sen fransada turk bayragı sallamıyonmu. fransız bayragımı sallıyon

10
65
yanıtYanıtla
...:

ülkesi savaştayken o burda yılbaşını kutlayarak mı kendi bayrağinı açıyor? işte buna gülünür.

yanıt18
yanıt1
as:

Biz savastan kacip fransaya yerlesmedik. Oradakiler calismak icin gitti.

yanıt19
yanıt1
Ugur zafer:

Bizim askerimiz suriye topraklarını korumak için bu soğukta can veriyor sen kimi savunuyorsun

yanıt20
yanıt2
cahil:

bizim ülkemiz savaştamı ki. fransayla kıyaslıyon . . hain

yanıt19
yanıt2
hakko:

yorumlara bakıyorumda milletin beynine kan gitmeye başlamış; bu iyiye işaret demekki hasta iyileşiyor.

yanıt9
yanıt2
Yörük:

Nerenin bayrağıyla kutlama yapacaklardı.Ispanya bayrağıyla mı kutlayacaklardı.

12
61
yanıtYanıtla
ceng,:

Ülkelerini terk edip kaçtıklarına göre TÜRK bayrağıyla kutlama yapmaları gerekir heee keşke bu moronlar yerine İspanyollar olsaydı

yanıt7
yanıt0
Bilinmeyen:

Salak adam sen kafan basmıyor burda kutlamayı yapacagına eline alsın bayragını vatanını savunsun ....korkaklar sürüsü

yanıt10
yanıt0
atar:

benim bayrağımın olduğu yerde başkası bayrağıyla benim egemen olduğum bir alanda coşarsa kusura bakmasın bence engelenmeli yılanın başı küçüken ezilmeli

yanıt6
yanıt0
Tüm 264 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title