Haberler

Taksici, Kendisinden Eşini İsteyen Arkadaşını Öldürdükten Sonra Benzin Döküp Yaktı!

Güncelleme:

Zonguldak'ta taksici arkadaşını, para karşılığında karısını istediği için öldürdükten sonra hırsını alamayıp benzinle yakan adam, "Adaletin kestiği parmak acımaz" dedi.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde taksi sürücüsü Sezai Kıyılıoğlu'nu pompalı tüfekle öldürdükten sonra cesedinin bir bölümünü benzin döküp yakan çiftçi Veli Ermiş'nin (28) ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Cinayeti işledikten sonra hırsını alamayıp benzin almaya gittiğini söyleyen Veli Ermiş, "Verilecek her türlü cezaya razıyım. Adaletin kestiği parmak acımaz" dedi.

ÇİFTÇİ, TAKSİCİYİ POMPALI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Gökçebey'in Hacımusa köyü yakınlarında 20 Şubat 2017'de meydana gelen olayda, iddiaya göre, çiftçi Veli Ermiş, taksi sürücüsü Sezai Kıyılıoğlu'nu ormanlık alanda pompalı tüfekle öldürdü. Kıyılıoğlu'nun cesedini dere kenarına saklayan Ermiş, taksiyle akaryakıt istasyonuna giderek benzin aldı.

Taksici Arkadaşını, Karısını İstediği İçin Öldürüp Yakan Sanık: Adaletin Kestiği Parmak Acımaz

ARAÇTAKİ PARALARI ALDI, CESEDE BENZİN DÖKÜP YAKTI

Veli Ermiş, ardından cesedi benzin dökerek yakmaya çalıştı. Cesedin bir bölümünü yakan Ermiş, ardından araçtaki paraları alarak evine gitti. Veli Ermiş, sabaha karşı bindiği minibüsle kaçarken jandarma tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Ermiş tutuklanarak cezaevine konuldu.

"EŞİMİ TACİZ ETTİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM" DEDİ EŞİ YALANLADI

Cumhuriyet savcısının soruşturmayı tamamlamasının ardından Veli Ermiş hakkında 'canavarca hisle adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanık Ermiş, iddianameye yansıyan ifadesinde Kıyılıoğlu'nun eşi Z.E.'yi taciz ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

Taksici Arkadaşını, Karısını İstediği İçin Öldürüp Yakan Sanık: Adaletin Kestiği Parmak Acımaz

Z.E. ise alınan ifadesinde, eşinin taciz iddiasının doğru olmadığını söyledi. Soruşturma kapsamında da Veli Ermiş'in iddiasını destekler herhangi bir bilgi ve belgeye rastlanılmadı.

"BANA SIKINTILI İŞLER YAPIYORUM, ŞİFRELİ KONUŞALIM DEDİ"

Dava kapsamında ilk kez hakim karşısına çıkan Veli Ermiş, mahkemede verdiği ifadede öldürdüğü Sezai Kıyılıoğlu'nun sevdiği ve saygı duyduğu bir ağabeyi olduğunu söyledi. Kıyılıoğlu'na taksi borcu olduğunu anlatan Ermiş, "Bir iki gün önce kendisiyle yüz yüze görüştüğümde sıkıntılı işler yaptığını ve şifreli konuşmamı istedi.

"BENDEN KARIMI İSTEDİ"

Bu nedenle ben olay akşamı onu telefonla arayarak, 'Bir arkadaşım yolda kalmış gidip onu alalım' dedim. Akşam arabasına bindim. Yolcusunu indirdikten sonra aynı yoldan devam ettik. Yolda bana ailevi konulardan bahsetti.

Taksici Arkadaşını, Karısını İstediği İçin Öldürüp Yakan Sanık: Adaletin Kestiği Parmak Acımaz

Ben de kendisine böyle şeyler olabileceğini söyleyerek teselli ettim. Ancak bana, 'Sana çok para kazandıracağım, ayrıca sahte para da vereceğim, borcunu da sileceğim' dedi. Ancak benden karımı istedi.

"NAMUS YÜZÜNDEN ÖLDÜRDÜM HIRSIMI ALAMADIM YAKTIM"

Üç kuruşluk borcum için böyle bir teklifte bulununca insan namusu için yaşar. Bu nedenle çok kızdım ve kendisi ile arabanın içinde boğuşmaya başladık. Daha sonra kendisini tüfekle vurdum.

"ADALETİN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ"

Ancak hırsımı alamadım ve kendisini arabadan dışarı çıkardım. Sonra gidip benzin alıp kendisini yaktım. Verilecek her türlü cezaya razıyım. Adaletin kestiği parmak acımaz" dedi.

Duruşma, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Hacımusa Gökçebey 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

hayat paylaştıkça güzel:

paylaşımcı olun.

4
44
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Belki de indirim alayım diye yalan söylüyor o hırsla adam öldür takside ki paraları al taksiyi yak ben o sinirle paraları almak aklıma gelmezdi

26
1
yanıtYanıtla
alivan:

sanki.yalan.kunuşuyur

24
1
yanıtYanıtla
matah mı sanki:

bu işte başka işler var. .

20
1
yanıtYanıtla
Hakan:

hic inandirici degil. . .

18
2
yanıtYanıtla
CUNDULLAH CEYŞUL İSLAM:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR ANSIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN!

20
0
yanıtYanıtla
Ali Babacan:

Iftira cok namusuzca bir olaydir. Cezasini ceker elbette

16
1
yanıtYanıtla
fghjk:

Sayın ilgililer;23. 02. 2018 tarihli günlük şantiye raporu ekte mevcuttur.

1
14
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BELASINI BULMUŞ

4
9
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

Ne cezası eğer dedikleri doğru ise heykeli dikilip o caddeye ismi verilmeli

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title