Haberler

Sydv Tarafından Adıyaman'da Yapılan Yardımlar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti İktidarı Döneminde Sosyal Yardımlaşma Vakfı (Sydv) Tarafından Yapılan Yardımları Açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti iktidarı döneminde Sosyal Yardımlaşma Vakfı (SYDV) tarafından yapılan yardımları açıkladı.

AK parti iktidarıyla fakir vatandaşların yüzünün güldüğüne dikkat çeken Göksu, "Daha önceki iktidarlar döneminde devletin imkan ve kaynaklarını hortumcular kullanırken, AK Parti iktidarı döneminde bu kaynaklar halkla paylaşıldı. Eğitim, sağlık gibi alanlarda olduğu gibi sosyal hizmetler ve yardımlarda da halkın yüzü AK Parti iktidarı döneminde güldü. AK Parti Hükümeti tarafından Adıyaman SYD Vakfı'na 2003 yılında 4 milyon 9 bin 214 YTL, 2004 yılında 5 milyon 804 bin 358 YTL, 2005 yılında 7 milyon 317 bin 395 YTL, 2006 yılında 8 milyon 112 bin 195 YTL kaynak aktarılmıştır. SYD vakıflarına yapılan aktarımlar ile periyodik yardımlar, sağlık, sosyal, proje, eğitim, yemek ve gıda-giyim yardımları yapılmıştır. 4 yıl içerisinde toplam 25 milyon 243 bin 162 YTL aktarılmıştır. Bu yardımların yanında kömür yardımları da bizim iktidarımız döneminde artmıştır" dedi.

(AA-ST-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title