Haberler

Suşehri'nde 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 88. Yıl Dönümü Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde de Çeşitli Törenlerle Kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 88. yıl dönümü Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde de çeşitli törenlerle kutlandı.

İlk tören saban saatlerinde Suşehri Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenklerin konmasıyla başladı. Törene İlçe Kaymakamı Abdullah Demir, Jandarma Bölük Komutanı İlker Şimşek, Belediye Başkan Vekili Hasan Yazıcı, Cumhuriyet Savcısı Fevzi Aklan, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti.

Daha sonra ilçe stadyumunda devam edildi. Suşehri Kaymakamı Abdullah Demir, Belediye Başkan vekili Hasan Yazıcı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı İlker Şimşek'in öğrenciler ve halkın bayramını kutlaması ile devam eden etkinlikler, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiir, kompozisyon okuması ile sürdü.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından oynanan "Sivas halayı" herkesin beğenisini kazanınken, gösterilerle devam eden tören ve kutlamalar, yıl içerisinde yapılan kültür ve sosyal etkinlik ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ilçe idarecileri tarafından çeşitli hediye vermesi ile son buldu.

(SY-İG-SE-Y) 23.04.2008 17:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title