Haberler

Suşehri'den Kısa Kısa

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Suşehri ilçesinde partililerle bir araya geldi.

CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Suşehri ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Parti Başkanlık binasında partililere hitap eden Akyıldız, iktidar ve muhalefetiyle, devlet ve vatan için birlik, beraberlik içerisinde olduklarını söyledi.

Darbe girişiminde halkın büyük fedakarlık gösterdiğini belirten Akyıldız, "Derdimiz vatandır. 15 Temmuz gerçekten sancılı bir süreçti. Bu sancı halen devam ediyor. Halkımızın 'önce vatan, önce bayrak' diyerek 15 Temmuz darbe girişimine karşı dimdik ayakta durması bizleri mutlu etmiştir." diye konuştu.

Akyıldız, parti olarak darbe girişimine 'önce parti' demeden, 'önce vatan' diyerek baktıklarını dile getirerek, "FETÖ ile iş tutmuş, halen onunla birlikte olan herkesin alınmasını istiyoruz. Ama bu sancılı süreçte dershanelerine çocuklarını göndermiş, bankalarından mevduat veya kredi almış insanların da mağdur edilmesi ve görevlerinden alınması yanlış. Bu süreçte bunların da iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler sorunların çözülmesi için taşın altına gövdemizi koymaya hazırız. Bizim derdimiz vatandır" ifadelerini kullandı.

Suşehri'de sokak isimleri değişti

Suşehri ilçesinde 1. Gülen ve 2.Gülen ile Gürsel adlı sokak isimleri değiştirildi.

İlçe Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda, 2011 yılında Belediye İmar Komisyonu tarafından isimlendirilen 1.Gülen Sokağı'nın adı "Şehit Ömer Halisdemir", 2. Gülen Sokağı'nın adı ise "Şehit Polis Hasan Koçer Sokağı" olarak değiştirildi.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, şehitlerin isminin bu sokaklarda yaşatılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu sokakların isimlerinin değiştirilmesi konusunda İçişleri Bakanlığı ile ilgili kurumlara bilgi verilmiştir. Şehitlerimizin isimleri ilçemizde yaşatılacaktır." diye konuştu.

Yüksel ayrıca, darbe girişimi gecesinden bugüne kadar Hükümet Konağı önünde "demokrasi nöbeti"ne katılan vatandaşların toplandığı Gürsel Sokak isminin de "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sokağı" olarak değiştirildiğini belirterek, sokak isimlerinin değiştirilmesinde oy kullanan meclis üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Akyıldız Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title