Haberler

Suşehri Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Suşehri Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında, Suşehri Belediyesi'nde görevli 44 işçinin haklarının iyileştirilmesini sağlayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Suşehri Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında, Suşehri Belediyesi'nde görevli 44 işçinin haklarının iyileştirilmesini sağlayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ile Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek arasında imzalanan sözleşmenin bir yıl geçerli olacağı bildirildi.

Vadi-Kab toplantı salonunda

imzalanan toplu iş sözleşmesinde varılan anlaşmaya göre, günlük yevmiye ücretlerine % 13.8 oranında 8 TL olarak anlaşma sağlandığı belirtildi.

Yapılan sözleşme sonrasında kısa bir açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek Belediye Başkanı Sedat Sel'e teşekkür ederek, "Suşehri Belediyesi ile toplu sözleşme imzalamak için bir araya geldik. Toplu iş sözleşmesine destek veren Belediye Başkanımız Sedat Sel'e teşekkür ediyorum" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ise işçilerin daha gayretli bir şekilde çalışmalarını istediklerini belirterek, "Belediyemizin kısıtlı olan bütçe imkanlarına göre, işçilerimizin beklediği düzenlemeyi yapmış bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizlerde işçilerimizin işlerinde daha gayretli ve istekli çalışmalarını istiyoruz. 56 TL olan yevmiyelerine % 13.8 oranında 8 TL ilave yapmış bulunmaktayız" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Sedat Sel Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title