Haberler

Acun Ilıcalı'ya 31 Mart Seçimlerini Soran Hikmet'e Kötü Haber

Güncelleme:

Survivor yarışmacısı Hikmet, dün akşam yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı'dan özel bir istekte bulunarak Antalya'da muhtar adayı olan dayısının seçimlerde kazanıp kazanmadığını öğrenmesini istedi. Haberler.com'un ulaştığı Hikmet'in dayısı Durmuş Ali Özen, seçimi 30 oyla kaybettiğini belirtti.

Haberler.com/Özel

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ada konseyinde bazı yarışmacıları sevindiren bir açıklama yaptı. Ilıcalı, çocuğu olan yarışmacılara aileleriyle konuşma şansı verdi.

Bunun üzerine devreye giren Hikmet ise 31 Mart Yerel Seçimler ile alakalı özel bir istekte bulundu.

ACUN ILICALI'DAN RİCA ETTİ

Ada konseyinde Ilıcalı'dan özel bir istekte bulunan Hikmet, "Geçen hafta seçimler vardı. Köyümüzde dayım muhtar adayı, baya bir sıkıntılı geçecekti. Çok merak ediyorum Acun abi. Seçildi mi, seçilmedi mi ve kaç oyla kaybetti?" dedi.

Survivor Hikmet'ten Acun Ilıcalı'dan Özel İstek: Dayım Muhtar Seçildi mi?

SEÇİMİ KAYBETTİ

Yapılan sayımların ardından Antalya Akseki Bademli Köyü muhtar adayı olan Durmuş Ali Özen, 548 oydan 255 oy alarak seçimi kaybetti. Özen'in rakibi olan Esat Keleş ise 30 oy farkla yeni muhtar seçildi.

Survivor Hikmet'ten Acun Ilıcalı'ya Özel İstek: Dayım Muhtar Seçildi mi?

"İNŞALLAH YEĞENİM ÜZÜLMEZ"

Yeğeni Hikmet hakkında konuşan Durmuş Ali Özen, "Hikmet benim canım ciğerimdir. Bu haberi vermek için Acun Ilıcalı'nın ekibinden beni aradılar, Hikmet merak ettiği için. İnşallah yeğenim çok üzülmez, kendisine başarılar dilerim" dedi.

Survivor Hikmet'ten Acun Ilıcalı'dan Özel İstek: Dayım Muhtar Seçildi mi?Antalya Akseki Bademli Köyü Eski Muhtarı Durmuş Ali Özen

Survivor Hikmet'ten Acun Ilıcalı'dan Özel İstek: Dayım Muhtar Seçildi mi?

Ecem Altan
Haberler.com - Güncel

Acun Ilıcalı Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

Adınızı Yazıneerergfghgnbn:

yeniden saydırın YSK FOLLOS OLDU ZATEN:))

15
3
yanıtYanıtla
Caner:

Yeniden sayılacakmış

11
5
yanıtYanıtla
özer doğan:

atatürk köylü milletin efendisi demiş ancak muhtarlık seçimleri ucunda da maaş olduğu için meydan kavğalarına sebep oluyor

15
0
yanıtYanıtla
Didem:

Seçime itiraz etsin önce sağdan sonra soldan saydırsın yinemi olmadı iptal etsin seçimi tekrarlatsın hiçmi öğrenmemiş

10
2
yanıtYanıtla
Ali:

1 oylan kaybetmiş survivora gitmeseydin hikmet dayın muhtar olacaktı

7
4
yanıtYanıtla
trgt:

ksrsktersiz biri

5
3
yanıtYanıtla
asw:

bu tolga çevik sözde sanatçımı nedir ya sen kendi o bayat espirili işlerine bak sanene seçimden sen kendi işine bak işte denilmez rezillik ya neyse hukuki süreç sürerken kimsenin hele hiç alakası olmayan kişiler eleştiri yapmaya hakkı yoktur siz sözde sanatınıza bakın

3
5
yanıtYanıtla
Mert:

498 oydan 255 oy alarak seçimi kaybetti. Nasıl bir matematik bu.

5
3
yanıtYanıtla
Saim:

548 oydan 255 aldığı için diğer rakibi 293 oy almış 30 oy fark la almışsa 8 adette geçersiz vardırdır herade

yanıt1
yanıt0
Bekir Azgörür ''Göz Doktoru'':

Hmmmm, ilginc. . . . hasta kabul gün ve saatleri: P. tesi - Cuma, 09:00 - 15:00

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title