Haberler

Survivor 2021'in yayın günü belli oldu

Güncelleme:

Uzun süredir merakla beklenen Survivor 2021, 9 Ocak'ta ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki takım olacak.

TV8'in büyük bir merakla beklenen yarışması Survivor 2021 için artık geri sayım başladı. Hazırlıkları devam eden yarışmanın detayları da belli olmaya başladı.

BÜYÜK GÜNE SAYILI GÜN KALDI

Survivor 2021, 9 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında yayınlanacak. Yarışmacı seçimleri için titizlikle çalışılan yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler olarak iki takım oluşturuluyor.

Survivor 2021'in yayın günü belli oldu

İLK YARIŞMACI CEMAL HÜNAL

Yarışmayla ilgili detayları kişisel Instagram hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, bu yıl için şu ana kadar sadece oyuncu Cemal Hünal'ın gideceğini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Hünal Haberler

500

Yorumlar (23)

mehmet:

aynı format aynı ortam isimler değişiyor ben seyretmeyi bırakalı seneler oldu ne bu yaw

15
7
yanıtYanıtla
ALİ:

SENELERDİR HEP AYNI İNSANLARLA ARKADAŞLIK YAPIYORSUN BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAP SENDE. HEP AYNI ORTAM SIKILMADIN MI?

yanıt2
yanıt2
SEMA:

YAHU MILLET CORONA BELASIYLA UĞRAŞIYO BUNLAR ULKE ULKE DOLASIP DOMINIGE GIDIYORLAR ORDA BINLERCE KISI ÇALIŞIYOR KIMIN NE OLDUGU NE OLCAGI BELLI DEĞİL. . . SIRF PARA KAZANMAK UGRUNA BU NEYIN KAFASI

16
5
yanıtYanıtla
,.-.,:

artik kabak tadi verdi bir cok ülkede survivor yayinlaniyor ama hic biri bizimkine benzemiyor yabancilarda yarismacilar 4 degisik iklimde veya bos bir adada tek basina dogada gercek yasam savasi veriyor en uzun dayanan kazaniyor yunanistan ve türkiyedeki ise tam karekterlerimize uyacak sekilde dedikodu cekisme kavga kurgu reklam üzerine uyarlanmis izlenmesi zaman kaybindan baska bir sey degil

19
0
yanıtYanıtla
KRAL:

ÜNLÜLER KADROSUNDA ÇOĞU REYTING YAPABİLECEK KAVGACI GICIK VE HİÇ BİR LAFTAN ANLAMAYAN KİŞİLER, GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA İSE EŞ DOST AKRABA YAKIN ÇEVRE KİŞİLERİ. . . HALKTAN BELKİ DİKKATLERİNİ ÇEKEN BELKİ 1-2 KİŞİ. . .

14
2
yanıtYanıtla
he:

Her yıl aynı olan survivor kadrosunun güzel bir özeti olmuş.

yanıt3
yanıt0
kasımpaşa:

izlemeyin bağımlılık yapıyor. Sanki TV karşısında hipnoz etkisi var gibi.

11
5
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

KABAK TADI VERDİ ARTIK BU OYUN.

10
4
yanıtYanıtla
VEZIR:

HANGI AKLA HIZMET . . OLDUKI EKIPTE BIR KISIYE BULASTI . . YADA ADADA NASIL OLCAK. . . MILLETE EVDEN CIKMAYIN DIYORLAR . . . BUNLAR YARISMA YAPIYOR

7
3
yanıtYanıtla
VEZİRİ AZAM:

Adada karantina olur işte

yanıt7
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title