Haberler

Surlarımızdaki Dik Duruşla Mücadele Edeceğiz"

Yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Cumali Atilla, "Bu şehrin gelişmesinin önüne set koyanlara göğsümüzdeki imanla, surlarımızdaki dik duruşla mücadele edeceğiz.

Yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olan Cumali Atilla, "Bu şehrin gelişmesinin önüne set koyanlara göğsümüzdeki imanla, surlarımızdaki dik duruşla mücadele edeceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterdiği Atilla, kente dönüşünde havalimanında partililer ve vatandaşların yoğun katılımı ile karşılandı.

Beraberinde AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat ile davul zurna ve sloganlar eşliğinde havalimanından ayrılan Atilla, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde partililere hitap etti.

Atilla, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu anımsattı.

İki yıldır Diyarbakır'a hizmet etmekten onur duyduğunu aktaran Atilla, "Sizlere en güzel hizmeti sunmak için bilgimi, tecrübemi, gecemi gündüzüme katarak sizler için Diyarbakır'a yakışır en güzel hizmetleri sunma gayretinde olduk. Bütün işlerimizde 'insanı yaşat ki devlet yaşasın', 'halka hizmet hakka hizmettir' düsturuyla çalıştık. Bütün işlerimizde Diyarbakır'ımızın mutluluğu için çalıştık." diye konuştu.

Diyarbakır'ı şehirde yaşayanlarla yönetmeye devam edeceklerini dile getiren Atilla, "Ülkemiz AK Parti ile belediyeciliği gördü. Ne yazık ki Diyarbakır'ımız 17 yıl sadece ideolojik belediyecilik yapan bir zihniyetin yönetiminde idare edildi. Allah'a şükürler olsun ki son 2 yıldır Diyarbakır'ımıza hizmetlerin en güzelini, en iyisini yapmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Şehir için güzel işler yapacaklarını işaret eden Atilla, şöyle devam etti:

"Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Kentin gelişmesi, kalkınması ve büyümesi için kutlu bir yola çıktık. Bu şehrin misyonunu bilmeyen, sahip olduğu potansiyeli anlamayan ya da anlamak istemeyenler, bu şehrin önüne hep set koydular. Biz bu şehrin gelişmesinin önüne set koyanlara göğsümüzdeki imanla, surlarımızdaki dik duruşla mücadele edeceğiz."

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker ise yerel seçimler için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.

Kapı kapı dolaşarak, Diyarbakır'ı hasret kaldığı belediyecilik hizmetleriyle buluşturacak Cumali Atilla'yı anlatacaklarını belirten Eker, "Son yıllarda Cumali Atilla'nın eliyle yapılan hizmetlerin bundan sonra da seçilmiş bir belediye başkanı eliyle devam ettirilebileceğini anlatacağız. Diyarbakır'ın dünüyle bugün arasındaki farkı anlatacağız." dedi.

Diyarbakır'ın temiz, bakımlı, yeşil ve çiçek gibi olması, sosyal belediyecilik anlamında önemli projelerin hayata geçirilmesinin, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının gereği olduğunu işaret eden Eker, halkın Cumali Atilla'yı belediye başkanı olarak seçeceğini dile getirdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak da bir konuşma yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Mehdi Eker Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title