Haberler

Süper Lig'de Bursaspor, Kayserispor'u 3-1 Yendi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 4. hafta maçında Bursaspor sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Müsabaka ev sahibi ekibin 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

BURSASPOR'DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

Kayserispor mücadelenin 31. dakikasında golcü oyuncusu Prejuce Nakoulma ile 1-0 öne geçti. Bursaspor 45+1. dakikada Arjantinli yıldızı Pablo Batalla ile skora dengeyi getirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında dakikalar 68'i gösterirken Bursaspor'un savunma oyuncusu İsmail Konuk, rakip oyuncuya yaptığı sert hareket sonrası direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Yeşil Beyazlı ekip karşılaşmanın 83. dakikasında Batalla'nın pasında Cristobal Jorquera'nın golüyle skoru 2-1'e getirdi. Ev sahibi ekipte sonradan oyuna giren Sercan Yıldırım 90. dakikada attığı golle skoru belirledi ve ev sahibi ekip mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

BURSASPOR 2.'LİĞE YÜKSELDİ

Bursaspor bu galibiyetle puanını 9'a çıkararak maç fazlasıyla 2.'liğe yükseldi. Kayserispor ise bu mağlubiyetle 2 puanda kaldı ve 15. sırada yer aldı.

Yeşil Beyazlı ekip, Süper Lig'in beşinci haftasında sahasında Kasımpaşaspor'u ağırlayacak. Kayserispor ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title