Haberler

Süper Amatör Lig

Süper Amatör Lig’de 23 galibiyet 3 beraberlik alarak 72 puanla namağlup lider olan 1968 Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig’den düşen Erganispor’la oynayacağı baraj maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Amatör Lig'de 23 galibiyet 3 beraberlik alarak 72 puanla namağlup lider olan 1968 Diyarbakırspor, Bölgesel Amatör Lig'den düşen Erganispor'la oynayacağı baraj maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Baraj maçının çim sahaya alınmasıyla beraber çalışmalarına Kayapınar Belediyespor Tesisleri'nde devam eden 1968 Diyarbakırspor, düz koşu ve dar alanda paslaşma çalışmaları yaptı. 1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Duran, kritik maç hazırlıklarını yakından takip ederek, teknik heyete ve futbolculara moral verdi.

1968 Diyarbakırspor Teknik Direktörü Aytekin Yıldırım, yorucu bir ligi geride bıraktıklarını belirterek, "Toplamda rakip filelere 92 gol atıp kalemizde 13 gol gördük. Bu tabi ki bizim için başarılı bir grafik. Takım olarak, aile olarak şampiyon olduk. 3 Mayıs Cumartesi saat 14.00'da Atatürk Stadyumu'nda Erganispor'la oynayacağımız baraj maçına hazırlanmaktayız. Umarım kazanan taraf biz oluruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayapınar Belediyespor Diyarbakırspor Erganispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title