Haberler

Sumbas'ta Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi.

Türkiye Obezite ile Mücadele ve Kontrol Programı kapsamında kurum amirleri, memurlar ve öğrenciler Sumbas Hükümet Konağı önünde toplandı.

Burada, obezitenin önemli sağlık sorunlarından biri olduğunu belirten Kaymakam Deveci, en önemli nedenleri arasında aşırı beslenme ve yetersiz fiziksel aktivite olduğunu, bu gibi sağlık sorunlarından korunmak için de çeşitli fiziksel aktivitelerin ve yürüyüşlerin önemli olduğunu belirtti. Deveci, "Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen 'Türkiye Obezite ile Mücadele ve Kontrol Programı' kapsamında, ilçemizde obezite ile mücadele konusunda toplumun bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşüne katılan tüm kamu kurum ve kuruluşları çalışanları ile halkımıza, katılımları dolayısıyla teşekkür ederim" dedi.

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Sumbas Kaymakamı Bedir Deveci'nin yanı sıra Jandarma Bölük Komutanı Yüksel Aydın, İlçe Emniyet Amiri Cemil Deniz, Malmüdiresi Yıldız Atlı, Nüfus Müdürü İsmet Türkmen, İlçe Hizmet Birliği Müdürü Kaan Gökçeli, İlçe Spor Müdür Vekili Onur Akıcı, SYDV Müdürü Mulla Yeşilyurt, Kaymakamlık Yazı işleri Müdürü Cemal Çakmak, Özel İdare Müdürü İbrahim Halil Kaya, İlçe Müftüsü Ahmet Demirer, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Özkale, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmaniye Türkiye Sumbas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title