Haberler

Süleymanpaşa Belediyesi Yol Yapım Sezonunu Açtı

Güncelleme:

Süleymanpaşa Belediyesi, havaların ısınması ile birlikte yol yapım çalışmalarına yeniden başladı.

Alt yapı çalışmaları tamamlanarak Süleymanpaşa Belediyesine devredilen sokaklarda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

GÜNDOĞDU VE 100. YIL MAHALLELERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gündoğdu Mahallesi'nde alt yapısı biten Murat Sokak, kilit taşla kaplanırken, muhtelif sokaklarda da kilit taş onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Ayrıca Doğanca Sokak'ta Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yol açma çalışması gerçekleştirildi.

100. Yıl Mahallesi'nde ise Deryalı Sokak, Seher Sokak ve Kültür Sokak, kilit taşla kaplanarak vatandaşların kullanımına hazır hale getirildi.

Yol yapım çalışmalarının yanı sıra Çınarlı, Altınova ve Hürriyet Mahallesi'nde ve diğer mahallelerde zarar gören sokaklarda kilit taş onarım çalışmaları da sürüyor.

EŞKİNAT: "BÜTÜN YOLLAR BİTENE KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yol yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, tüm sokaklar yeniden yapılıncaya kadar durmayacaklarını ifade ederek, "Kentimizin dört bir yanında yol yapım, onarım, asfalt serim ve kilit taş döşeme çalışmalarına 2018'de de durmaksızın devam ediyoruz. İlçemizin 1.111 km²'yi aşan yüz ölçümü içerisinde bulunan sokak ve caddelerin üstyapı çalışmalarını yürütmekteyiz. Bütün yollar bitene kadar çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleymanpaşa Gündoğdu Doğanca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title