Haberler

Şule Zeybek: 'Kuaförler Düşmanım'

Başarılı sunucu Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı 'Hadi Be'nin konuğu başarılı sunucu Şule Zeybek oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı 'Hadi Be' canlı yayınınında Şule Zeybek, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadar da iddialı açıklamalarda bulundu.

DOMİNANT KARAKTERİM

Kendisine hayatı boyunca güçlü kadın olmayı öğrettiklerini ancak bu durumun özel hayatta hiç bir işe yaramadığını söyleyen Şule Zeybek"Biraz dominant bir karakterim. Güçlü kadın olmayı öğrettiler bize ama özel hayatta hiç işe yaramıyor. Erkekler dominant kadından hoşlanmıyor ve kedi gibi kadınları seviyorlar" dedi.

TAMİRCİ OLURDUM

Televizyoncu olmasaydı tamirci veya marangoz olabileceğini söyleyen Şule Zeybek 'Bu mesleği yapmasaydım ressam, tamirci veya marangoz olurdum. El yeteneklerim bu konuda çok iyi. Yemek konusunda da, yapmasında değil ama süslemesinde çok iyiyim" dedi.

KUAFÖRLER DÜŞMANIM GİBİ

Kuaförde vakit geçirmekten nefret ettiğini söyleyen Şule Zeybek"Balyaj yaptırmaktan ve kuaförde vakit geçirmekten nefret ediyorum. Bir ara kuaförleri düşman görürdüm çok vaktimi alıyor diye. Kendi saçımı bile taratmam kendim tararım" dedi.

ARABA KULLANIŞIM DEĞİŞTİ

Anne olduktan sonra araba kullanmasının yanında hayatta herşeyinin değiştiğini söyleyen Şule Zeybek"Annelik bana her şeyi değiştirtti. Araba kullanmamdan başlayarak tüm hayatım değişti. Çünkü senin dünyan olmuş bir varlık var hayatında" dedi.

TEMBELLİĞİ ÇOK SEVİYORUM

Hırslı birisi olmadığını ve tembellik yapmayı sevdiğini söyleyen Şule Zeybek"Hırslı birisi değilim tembellik yapmayı çok severim. Potansiyelimin çok azını kullanıyorum. Televizyonda çok iyi yerlere gelebilirdim ama mutluluğa gereğinden fazla önem veriyorum" dedi.

YEMEĞE KARŞI ZAAFIM VAR

Mutsuz olduğu zaman eve kapandığını ve yemek yediğini söyleyen Şule Zeybek"Mutsuzluğumu çok yemek yiyerek ve kendimi eve kapatarak atlatıyorum. Kilo vermeye çalıştım ama sürekli daha fazlasıyla aldım ve yemeğe zaafım var" dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Emre Saygı Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title