Haberler

Suicide Squad Kadrosundan İlk Fotoğraf !

David Ayer'in yönetmenliğini yapacağı film ile ilgili ilk fotoğraf geldi.

David Ayer'in yönetmenliğini yapacağı film ile ilgili ilk fotoğraf geldi. David Ayer'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta senaryo okuması için bir araya gelen film kadrosu görülüyor.

Önümüzdeki yılın yaz aylarında vizyona girmesi beklenen filmin çalışmaları başlanmış gözüküyor. Paylaşılan fotoğrafta konser turnesinde bulunan Joker rolüyle izleyeceğimiz Jared Leto dışında hepsi yer alıyor. Çizgi roman dünyasının birçok kötü karakterini izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ve senaristliği David Ayer üstleniyor.

Fotoğrafta yer alan isimler ise şöyle: Margot Robbie(Harley Quinn),Will Smith(Deadshot),Jai Courtney(Captain Boomerang),Joel Kinnaman(Rick Flagg),Jay Hernandez(El Diablo),Adam Beach(Raven),Cara Delivingne(Enchantress),Adewale Akinnuoye-Agbaje(Killer Croc),Jim Parrack(Deathstroke) ve Karen Fukuhara(Plastique) dışında daha rolü resmi olarak açıklanmamış Viola Davis,Ike Barinholtz yer alıyor.

Film Türkiye'de 5 Ağustos 2016tarihinde vizyona girecek.

Habere ulaşmak için

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Jared Leto David Ayer Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title