Haberler

Sudan'dan Hediye Edilen Yavru Aslanlar Görücüye Çıkacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sudan gezisinde hediye edilen aslanlar, yarın Gaziantep’te düzenlenecek programla tanıtılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan gezisinde hediye edilen aslanlar, yarın Gaziantep'te düzenlenecek programla tanıtılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan El- Beşiri tarafından hediye edilen yavru aslanlar dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyüğü olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde düzenlenecek programla tanıtılacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, "Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan El-Beşiri tarafından hediye edilen 4 yavru aslanı Gaziantep'e getirdi. Dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyüğü olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne yerleştirilecek yavru aslanların tanıtımı, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in katılımıyla 12 Ocak 2018 Cuma günü saat 10.00'da Hayvanat Bahçesi'nde yapılacak" denildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan El Beşiri Sudan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title