Haberler

Suç Örgütü Şüphelileri Tutuklandı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, polisin bir suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, polisin bir suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı.

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçen 19 Kasım'da, Terzi Aliler Mahallesi'ndeki pazar yerinde, bir kişinin dövüldüğü ihbarı üzerine olay yerine gitti. Polis ekipleri, 'tehdit, gasp, yaralama, uyuşturucu satmak, silahlı işyeri baskını' gibi pek çok suça karıştıkları belirlenen bir suç örgütünün üyeleri tarafından dövülen kişiyi kurtarmak için olaya müdahale etti. Bu sırada şüpheliler, 3 polise saldırıp kaçtı.

Polis, çete ülerine yönelik aynı gece operasyon düzenledi. Operasyonda, Volkan Koçyiğit (24), Mehmet Koçyiğit (49), Emre Yılmaz (27), Arkın Akın (24), Ali Kırat (23), İsmail Erpek (27) ve Bayram Erpek (23) gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, mahkemece tutuklandı. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Koçyiğit Ortaca Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title