Haberler

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

Güncelleme:

Ünlülerin stilisti Kemal Doğulu, bir alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu. Doğulu yaptığı açıklamada, "Erkek adam kaşını almaz." diyerek birçok ünlü isime gönderme yaptı.

Ünlülerin stilisti Kemal Doğulu yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle gençlere vücutlarını tanımaları gerektiğini söyleyen Kemal Doğulu, ""Erkek adam kaşını almaz bana göre. Makyaj yapmaz. Yüzüne de nemlendirici sürmez." ifadelerini kullandı.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

"ALEYNA'NIN HASTASIYIM"

Doğulu, son dönemin yıldızı Aleyna Tilki'yi çok sevdiğini belirterek, "Aleyna'nın hastasıyım" dedi. "Tarzını nasıl buluyorsunuz" sorusuna ise "Aleyna bana gelsin. Rahat bırakın şu kızı" açıklamasında bulundu.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

"HADİSE ÇOK FARKLI"

Doğulu, cesur kıyafetleriyle çok konuşulan Hadise için, "Hadise farklı. Kendini o kostümler içinde iyi hissediyor demek ki... Bence sahne için güzel giyiniyor. Beğeniyorum sahne kostümlerini" dedi.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

"EN İYİ GİYİNEN GÜLŞEN"

Sahne sanatçıları içinde en beğendiği ismi de açıklayan Doğulu, "Kimse kusura bakmasın en beğendiğim, en iyi giyinen Gülşen... Çok güzel giyiniyor" diye konuştu.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

NESLİHAN ATAGÜL'E BEKEK GÖNDERMESİ

Erkek sanatçılardan ise "Kardeşim Kadir Doğulu'nun tarzını çok beğeniyorum. Ayrıca bir an önce amca olmak istiyorum." diyerek kardeşi Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül'e gönderme yaptı.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

"ERKEK ADAM KAŞ ALDIRMAZ, MAKYAJ YAPMAZ"

Çarpıcı açıklamalarına devam eden Doğulu, "Erkek adam kaşını almaz bana göre. Makyaj yapmaz. Yüzüne de nemlendirici sürmez" sözleriyle büyük alkış aldı. Asıl mesleğinin kuaförlük olduğunu dile getiren Kemal Doğulu, "Zaman içinde kendimi buralarda buldum. Bu sezon ekranlarda olmayacağım. Belki önümüzdeki sezon olabilir. Televizyon beni çok yordu" dedi.

Stilist Kemal Doğulu'dan Çok Konuşulacak Açıklama: Erkek Adam Kaşını Almaz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kemal Doğulu Makyaj Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

Erkek Tanju:

Ayyyy ne kadaaaar doru söylüyosun şekerim, bittim söylediklerine, ne güzzel dizmişsin o cümleleri. Hadi nonoşum bu açıklamalarına devam et, bayılıyorum sana bitanem. Ben de artıkın kaşlarımı almıycam, hatta sakalıma bile ağda yapmıycam.

21
2
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

ERKEK TANJU YIKILDIM GÜLMEKTEN. . . :D

yanıt14
yanıt1
mahmuttin:

tipe bak erkeklikten bahsediyor :D:D:D:D komik.

15
2
yanıtYanıtla
asdew:

ülkenin düştüğü hale bak. ülkedeki toplar insanlara erkeklik öğretiyor vay be.

15
0
yanıtYanıtla
DELÎKANLI HARBÎ ERKEK:

Adam toplara, kaş aldıran, makyaj yapan erkekciklere gönderme yapıyor, Sen niye alındın. Sende onlardansın galiba asdew adından belli

yanıt1
yanıt1
VOYN:

Çamur atmak ne kadar kolay değil mi ? ASDEW , delikanlı gibi söyle ; sözü geçen şahsın yüzüne de bu sözünü söyleye bilirmisin ?

yanıt4
yanıt0
YETMİŞ3:

Giydiği gömlekle mal beyanında bulunmuş. erkek adam öyle karşı cinsini bile tahrik edecek şekilde giyinmez. erkek kelimesini kullanmayın erkeklik erkek adama yakışır sizler gibi erkek görünümlü madamlara yakışmaz.

14
0
yanıtYanıtla
ADA:

bu doğulular seri üretim galiba hep karıştırıyorum

13
1
yanıtYanıtla
DOKTOR ADAYI:

Ada, sende annene babanı sorsana nasıl bir adammış nerede buluşmuşlar, ne yapmışlar

yanıt2
yanıt0
DOĞULU ASKER:

Ada doğuyu düşmanlığınızdan hasta olacaksınız. Ben sizin gibi Ruh hastalarının gerçek anadolu Türk''ü olduğunada inanmıyorum. Türkler kardeslik ve misafirperlik ilkesine bağlıdırlar. Sizler ülkeye sonrada gelme göçmenlersiniz. Yalzkalık başkasına yaranma karakter hastalığıdır.

yanıt2
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title