Haberler

    Sterling Çıtayı Yükseğe Koydu

    Liverpool'un yükselen yıldızı Raheem Sterling, dünyanın en iyi oyuncularından birisi olmak istediğini söyledi.

    Liverpool'un genç yıldızı Raheem Sterling, CristianoRonaldo'nun seviyesine gelmeyi hedeflediğini ve dünyanın en iyilerinden birisi olmak istediğini söyledi.

    19 yaşınaki futbolcu 2014'ün başından beri düzenli olarak formasını giydiği Liverpool'da kısa sürede vazgeçilmez haline gelmiş ve milli takımda da kendisini göstermeyi başarmıştı.

    Daily Mirror'a açıklamalarda bulunan Sterling, "Kendi üzerimde baskı yaratmak istemiyorum ama gollerime devam etmek ve kendimi geliştirmek istiyorum. Tabii asist yapmak da benim için çok önemli. Bu sezonki ana hedefim maç başına yaptığım gol katkısını yükseltmek." dedi.

    "Cristiano Ronaldo'ya büyük saygı duyuyorum." diyen Sterling, sözlerine şöyle devam etti: "O benim için bir idol diyebilirim. Herkes dünyanın en iyisi olmak ister. Ben de bunu hedefliyorum. Bunun için de çok çalışacağım."

    Genç yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyeceği için de çok heyecanlı olduğunu sözlerine eklerken, bu turnuvada başarılı olmayı çok istediklerini belirtti.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title