Haberler

SSK ve Bağkur'a Borçu Olanlara Müjde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu, SSK ve Bağ-Kur'a ödeme güçlüğü çektiği için borcu bulunan kişilere yüzde 85 oranında indirim yapıldığını söyledi.

Devecioğlu, yaptığı açıklamada, SSK ve Bağ-Kur borçlarının yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak yasa çıktığını belirterek, "SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşlar cezalı olan borçlarını peşin öderlerse yüzde 85 indirim yapılacak. 12 ay taksitle ödemek isteyenler ise yüzde 55 oranında bir indirimden yararlanacak. 24 ayda ödemek isteyenler ise yüzde 31 indirimden faydalanacak. Esnafın içerisinde bulunan sıkıntılarını bildiğimiz için borcunu ödemek isteyen vatandaşlara büyük bir kolaylık getirdik. Bu indirim büyük bir avantajdır. En avantajlısı peşin ödemektir.Eğer borçlarını peşin öderlerse yüzde 85 oranında faizi silinecek. Vatandaşlarımız zaman geçirmeden müracaat etmeleri gerekiyor. Bu işlemlerini en geç 28 Temmuz tarihine kadar sonuçlandırmaları gerekiyor. AK Parti hükümeti olarak, her zaman esnafımızın yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Bu af bir defalıktır. Bu nedenle borcu bulunan vatandaşların tamamının yararlanmasını istiyorum" dedi.

(MAD-OÇ-Y) 10.06.2008 12:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title