Haberler

'Sporda Büyük Buluşma' Ödül Töreni

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Organize Ettiği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile Spor Camiasının Katılımlarıyla Gerçekleştirilen 'Sporda Büyük Buluşma' Ödül Töreni Yapıldı. Törende İhlas Haber Ajansı Spor Müdür Vekili İrfan Yirmibeş de Ödül Aldı.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ile spor camiasının katılımlarıyla gerçekleştirilen 'Sporda Büyük Buluşma' ödül töreni yapıldı. Törende İhlas Haber Ajansı Spor Müdür Vekili İrfan Yirmibeş de ödül aldı.

Çatalca'daki Delta Spor Tesisleri'nde düzenlenen ödül törenine Bakan Başesgioğlu'nun yanı sıra Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör ve çok sayıda davetli katıldı. Bakan Başesgioğlu, törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de sporun gelişmesinde spor medyasına önemli sorumluluklar ve görevler düştüğünü belirtti. Hedeflerinin Türkiye'de sporu yaygınlaştırmak ve ülkenin bütün köşelerinde herkesin kabiliyetine uygun sporu yapmasını sağlamak olduğunu ifade eden Bakan Başesgioğlu, spor alanları yapılması için ayrılmış yerlerin tek bir metrekaresini bile kaybetmek istemediklerini, spor alanlarını korumak konusunda büyük bir kararlılık sahibi olduklarını kaydetti.

Bakan Başesgioğlu, daha sonra Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray Kulübü'nün Başkanı Adnan Polat adına yönetim kurulu üyesi Adil Emecan, Türk sporuna katkılarından dolayı Doğuş Holding, Koç Holding, Ülker, Akkanat Holding, Delta Mobilya temsilcileri, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Büyükdede, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Bahçelievler İlçe Spor Müdürü Sedat Yenikurtuluş, Halter İl Temsilcisi Cahit Gür'e ödüllerini verdi.

Öte yandan, amatör sporlara katkılarından dolayı ödüle layık görülen İrfan Yirmibeş (İhlas Haber Ajansı), Hasan Sarıçiçek (Türkiye), Hayri Ülgen (Fotospor), Ersan Çelik (Bugün), Muzaffer Ilıcak (Tercüman), Ahmet Gürdağ (Star), Faruk Malik (Yeniçağ), Ali Yüksel (Milli Gazete), Celal Demirbilek (Hürriyet), Arif Kızılyalın (Cumhuriyet), Engin Albayrak (Yeni Şafak), Tayyar Sümen (Fotogol), Muzaffer Batumlu (Spor Meydanı), Sinan Beratlıgil (Fullspor), Behzat Erkoç (Anadolu Ajansı), Faik Gürses (Doğan Haber Ajansı), Halil İbrahim Ekiz (Cihan Haber Ajansı) ve Hamit Turhan'a (Fanatik) ödüllerini Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay verdi.

(EE-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title