Haberler

Yeni Malatyaspor Seri Galibiyetlere Devam Ediyor

Yeni Malatyaspor, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde çıktığı son 7 maçta hiç puan kaybetmeyerek, play-off yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor, teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde çıktığı son 7 maçta hiç puan kaybetmeyerek, play-off yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Ligde şu ana kadar göreve gelen 4. teknik direktör olan Cafer Aydın ile yoluna devam eden Yeni Malatyaspor, ilk yarıda 16. sıraya kadar düştüğü puan cetvelinde, toparlanarak 32. haftada 55 puanla 5. sıraya kadar yükseldi.

Beyaz Grup'un ikinci yarısına eski Galatasaraylı futbolcu Vedat İnceefe-Cafer Aydın ikilisi ile başlayan Yeni Malatyaspor, 23. haftada Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 yenildikten sonra, Akçaabat Sebatspor ile de sahasında 1-1 berabere kalınca, yönetim İncefe ile yollarını ayırdı ve Aydın ile devam kararı aldı.

Takım, Cafer Aydın ile çıktığı ilk maçında BUGSAŞ Spor'a sahasında 2-1 yenildi. Ardından oynadığı 7 maçta hiç yenilgi ve beraberlik almayan Yeni Malatyaspor, arka arkaya kazandığı maçlarla seri yakaladı.

-YENİ MALATYASPOR'DA 2-1 KLASİĞİ-

Yeni Malatyaspor, Cafer Aydın ile çıktığı 8 maçın bir çoğundan 2-1'lik skorlarla ayrıldı. Takım, bir tane 2-1'lik yenilgi, 5 tane de 2-1'lik galibiyet elde etti.

Sarı-siyahlı takım, 7 maçlık galibiyet serisi yakaladığı maçlarda, Sarıyer, Körfezspor, Çankırı Belediyespor ve geçen hafta Çorumspor'u deplasmanda, Hacettepe'yi de sahasında 2-1 yendi. Sarı-siyahlılar, Adıyamanspor'u 2-0 ve Bandırmaspor'u da 1-0 yenerek, Malatyalıları sevindirmeyi bildi.

Yeni Malatyapsor, bugünü izinli olarak geçirdikten sonra, yarından itibaren sahasındaki Gebzespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

- MALATYA

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title