Haberler

Yeni Malatyaspor'da Hedef Galibiyet

Kulübün basın sözcüsü Perçin: "Kalan iki maçımızı da kazanarak ligin ilk yarısını ikinci sırada.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Enes Perçin, kalan iki maçı kazanarak Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı ikinci sırada bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bu yüzden, Kartalspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacağız. Hedeflerimize adım adım yürüyerek Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

Perçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartalspor'un güçlü ve iyi bir takım olduğunu söyledi. Deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Perçin, "Mevcut hava şartları oyuncuları olumsuz etkileyebilecektir ama her şeye rağmen hedefimizden kopmamak adına İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

İyi bir takıma sahip olduklarını dile getiren Perçin, "Kalan iki maçımızı da kazanarak ligin ilk yarısını ikinci sırada bitirmeyi hedefliyoruz. Bu yüzden, Kartalspor maçına 3 puan parolasıyla çıkacağız. Hedeflerimize adım adım yürüyerek Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yerlere getireceğiz" ifadesini kullandı.

Gökhan Sinanoğlu kadro dışı bırakıldı

Perçin, Gökhan Sinanoğlu'nun disiplinsiz hareketleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığını belirterek, "Muharrem Ozan Cengiz ve Necdet Kaba, kart cezalısı oldukları için kadroda bulunmayacak. Serkan Göksu ise Çankırıspor maçında ayağından sakatlanmıştı. Bu oyuncumuzun oynayıp oynayamayacağı henüz netlik kazanmadı. Bunların dışında bir eksiğimiz yok" dedi.

Perçin, İstanbul'daki tüm Malatyalıları, Kartalspor maçına beklediklerini söyledi. - Malatya

Kaynak: AA / Spor

Gökhan Sinanoğlu Yeni Malatyaspor Kartalspor İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title