Haberler

    Werder Bremen Sportif Direktörü, Hajrovic'i Eleştirdi

    Güncelleme:

    Bundesliga ekibi Werder Bremen'de forma giyen Hajrovic, son haftadaki pas ve şut tercihlerini yanlış kullanınca teknik heyeti kızdırdı.

    Galatasaray'dan ayrılıp Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in yolunu tutan İzet Hajrovic, yeni takımında tüm dikkatleri üzerine çekmeye başladı.

    Şut ve pas tercihleri eleştirilen Bosnalı oyuncu son haftalardaki hatalarını tekrarlayınca teknik direktör Robin Dutt ve Sportif Direktör Thomas Eichin duruma kayıtsız kalamadı.

    "HAJROVIC'İN POZİSYONUNU TARTIŞMAYA GEREK YOK"

    Dutt, Augsburg önünde Hajrovic'in net bir pozisyondan yararlanamadığını ve skorun 3-3'e getiremediğini söylerken Eichin kaçan gol için, "Tartışmaya bile gerek yok. Golü atmalıydı. O kendini biliyor" sözlerini kullandı.

    Geçen hafta Leverkusen ile 3-3 biten maçın son 20 dakikasında takımını bir golden ve 2 puandan eden 23 yaşındaki futbolcu; 4-2 kaybedilen Augsburg maçında da skoru 3-3'e getirememişti.

    SCHALKE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

    İlk 2 hafta 11'de başlayan ancak son 2 haftada 2. devrede oyuna dahil olan hücum oyuncusunun Schalke 04 mücadelesinde forma giyip giymeyeceği şimdiden merak ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Werder Bremen İzet Hajroviç Galatasaray Almanya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title