Haberler

Vural: Artık Bank Asya Ligi'nin Hesaplarını Yapmaya Başlamalıyız

Spor Toto Süper Lig'de 18 puanla son sırada bulunan Konyaspor'da tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yeni sezonun hesaplarının yapılması gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 puanla son sırada bulunan Konyaspor'da tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, yeni sezonun hesaplarının yapılması gerektiğini söyledi. Vural, "Hayal tacirliği yapmaya ve hiç kimseyi kandırmaya gerek yok. Gerçekler ortada. Artık yeni sezon için planlamanın yapılmasına bir an önce başlanması gerekiyor" dedi.

BİR ÇOK OYUNCU İLE YOLLAR AYRILACAK

Yabancı oyuncuların takımda kalıp kalmayacakları sorusunu da cevaplayan Yılmaz Vural, bu hafta içinde üç yabancı futbolcu ile yolların ayrılacağını söyledi. Vural, "Devre arasında takıma katılan oyunculardan Salibasic ile sözleşme feshedildi. Montano'nun menajeri Konya'ya gelecek ve sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla fesih yoluna gidilecek Tazemata ise anlaşma yanlısı değil. Sezon sonuna kadar kalmak istiyor. Tazemeta yarından itibaren alt yapı oyuncularımızla idmanlara çıkacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan kaleci Orkun, Erdinç takımdan ayrılacak. Mehmet Sedef ile takımda kalması konusunda tekrar görüşeceğiz. Devre arasında kiralık olarak gelen Mehmet Batdal ve Musa Çağıran'ın takımda kalmasını istiyorum. Kulüpleriyle transfer için görüşüleceğiz. Galatasaray'dan devre arasında kiralanan genç oyuncu Emre Yüksektepe ve Trabzonspor'dan kiralanan Murat Tosun'un ise takımlarına geri dönecek" dedi. Vural, alacaklarını tahsil amacıyla federasyona başvurdukları öğrenilen kaleci Orkun Uşak ve Murat Tosun'un önümüzdeki günlerde şehirden ayrılabileceğini ifade etti.

YENİ SEZONDA GENÇLERDEN YARARLANILACAK

Kalan diğer yabancı oyuncuların yeni sezon takımda tutulması gerektiğini belirten Yılmaz Vural, "Pawalek, Kamil Zayatte, Kere, Alvaro, Basem Abbas, Peter ve Robak'tan oluşan 7 futbolcunun sözleşmesinin sürüyor. Bu oyuncuların takımda kalmaları gerekiyor. Ercüment, Hakan, Veli, Mehmet Sedef, Adnan, Serkan, Ertuğrul, Musa, Gökhan Emreciksin, Ali Dere ve Mehmet Batdal'dan kurulu takımın yeni sezonda ligde şampiyonluğa aday olabilecek bir takım olur. A2 takımından Gökhan, Ali Kireş, Selim Ay, Tolga Ünlü, Abdülkerim Kılınç, Abdullah, Nazmi ve Serbay'ın da A takımla birlikte olacak. Yeni sezonda genç futbolculardan faydalanılacak" dedi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında neler oluyor? İşte 7 soru 7 cevapta gündemi sarsan dosya

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki 'Viski' itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

Akıllara durgunluk veren olay! 17 yaşında kayboldu, 27 sene sonra komşunun samanlığından çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title