Haberler

Vali Öztürk'ten Manisa Tso'ya Veda Ziyareti

Manisa'dan Ayrılacak Olan Vali Refik Arslan Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası'na (Mtso) Veda Ziyaretinde Bulundu.

Manisa'dan ayrılacak olan Vali Refik Arslan Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası'na (MTSO) veda ziyaretinde bulundu.

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ve yöneticilerin hazır bulunduğu veda ziyaretinde Vali Öztürk, özellikle Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) övgüler yağdırdı. MTSO Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu ziyarette, Başkan Bülent Koşmaz ve diğer yöneticilerin çok başarılı projelere imza attığını kaydeden Vali Öztürk, "Yapılan hizmetler ortada. OSB örnek bir sanayi bölgesi oldu. Keşke tüm kurumlar böyle yönetilse. O zaman ülkeyi yönetenlerin işi de kolaylaşır." dedi.

MTSO ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ise Vali Öztürk için şunları söyledi: "Göreve başladığınız 14 Ocak 2006 tarihinden bugüne kadar kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Manisa sizden çok şey öğrendi. Tevazu sahibi bir devlet adamının nasıl olduğunu, kamu kaynaklarının nasıl verimli kullanılacağını, tutumlu olmanın gereğini, makamların değil, verilen hizmetlerin baki olduğunu. Siz Manisalıları sevdiniz, Manisalılar da sizi sevdi. Bizler sizi her zaman olgun kişiliğiniz, mütevazi kimliğiniz ve kadirşinaslığınızla hatırlayacağız. Siz halk ile iç içe yaşayıp, kendinizi hiçbir zaman farklı görmeseniz de biz sizin farkınızı her zaman hissettik. Manisa'mıza verdiğiniz emeğinize sağlık. Bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim." dedi.

Vali Öztürk'e çeşitli hediyeler veren Başkan Koşmaz, "Bunları makamınıza değil, size veriyoruz. Lütfen bizden bir hatıra olarak saklayınız." ifadelerini kullandı.

(MY-ÖA) 14.05.2008 12:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title