Haberler

Uslu: "Taraftarlarımızın İsteklerine Çözüm Bulacağız"

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, taraftarların bilet fiyatları konusundaki isteklerine çözüm bulacaklarını söyledi.

Bursa spor Genel Sekreteri İlhan Uslu, taraftarların bilet fiyatları konusundaki isteklerine çözüm bulacaklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün Genel Sekreteri İlhan Uslu yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına katıldı. Son dönemlerde tribünlerde yaşanan boşluklara üzüldüklerini ifade eden Uslu, "Bu kimsenin görmeye alıştığı bir durum değil. Taraftarlarımızın bizden talepleri var. Bunları değerlendireceğiz. Sahamızda oynayacağımız maça 10 günlük süre var. Biz sorunları çözmek için buradayız" şeklinde konuştu.

"TAKIMIMIZDAN MEMNUNUZ"

Kaliteli bir ekibe sahip olduklarını ve ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarına vurgu yapan Uslu, "Twente'ye elenişimiz tabii ki herkesi derinden sarstı. Ancak ondan sonra oynadığımız Galatasaray ve kazandığımız Karabükspor maçında etkili bir futbol oynadık. Biz takımdan son derece memnunuz. Kaliteli bir kadromuz var. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklarına eminim" dedi.

"TUNCAY VE BELLUSCHİ NOKTA TRANSFER"

Yeni transferler Belluschi ve Tuncay'yı değerlendiren Uslu, "İki transferimizin de kalitesi ortada. Belluschi'nin Karabükspor karşısındaki oyununu herkes gördü. Mutlaka katkısı olacaktır. Tuncay'da ısınmaya başladı. Tecrübesiyle, hırsıyla, azmiyle ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaktır. Nokta transferi yaptığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

(MA-İHS

19.09.2012 09: 25: 20

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title