Haberler

UEFA Pro Lisans Kursu Manavgat'ta Yapılıyor

UEFA Pro Lisans Güncelleme Kursu Manavgat Evrenseki beldesinde bulunan Xanthe Hotel'de yapılıyor.

UEFA Pro Lisans Güncelleme Kursu Manavgat Evrenseki beldesinde bulunan Xanthe Hotel'de yapılıyor. Pratik ve teorik derslerden oluşan UEFA Pro Lisans Kursu'nda TFF Eğitim Müdürü Yücel Uğur ve İdari Sorumlu Emir Şiranlı'nın yanı sıra eğitmen olarak Ömer Kaner, Atila Yüce ve Tuna Güneysu eğitmen olarak görev alıyor.

TFF Eğitim Müdürü Yücel Uğur, pratik ve teorik derslerin Emirhan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildiğini belirterek, "12-23 Haziran tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu teknik direktörleri güncelleme kursu UEFA Pro lisans kursunu düzenledik.Türkiye Futbol Federasyonunun verdiği belgelerin UEFA'nın tanıdığı Pro Lisans belgelerine dönüştürmek için hocalarımızı toplamış bulunmaktayız. Teorik ve pratik olmak üzere bir çalışma programımız var. Bu kursun sonunda belgelerini alan teknik adamlarımız, Avrupa'nın her yerinde rahatlıkla bir kulüpte çalışabilirler. Bu kurs sırasında teorik uygulamalarda bizlere destek veren Antalyaspor altyapısına teşekkür ediyoruz" dedi.

23 Haziran'dan sona erecek olan kursa Adnan Şentürk, Ali Rıza Sinan Bayraktar, Celal Kıprızlı, Cem Kanmaz, Eyüp Taş, Hamit Coşkun Yanlı, Hüseyin Kalpar,

İbrahim Şurupçu, İbrahim Tolgay Kerimoğlu, İrfan Saraloğlu, İsmail Ertekin, Lemi Çelik, Metin Begüm, Mustafa Reşit Akçay, Nevruz Şerif, Nihat Balan, Orhan Çıkırıkçı, Osman Nuri Işılar, Selahattin Dervent, Servet Bağlar, Şaban Yıldırım ve Vehbi Haluk Bulgurlu kursiyer olarak katılıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Manavgat Evrenseki Güneysu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title