Haberler

UEFA'dan Inter'e Soruşturma

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım'da Inter ile Fenerbahçe Arasında Oynanan Karşılaşmanın Ardından Interli Futbolcuların Giydiği Formaların Haçlı Askerlerinin Kıyafetleriyle Aynı Olduğunu İddia Eden İzmirli Avukat Barış Kaşka, UEFA'ya Inter Kulübü Hakkında Suç Duyurusunda Bulunmuştu. UEFA'nın Avukat Barış Kaşka'nın Bürosuna Bugün Gönderdiği Yazıda, Konuyla İlgili Disiplin Müfettişi Görevlendi...

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım'da Inter ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından Interli futbolcuların giydiği formaların haçlı askerlerinin kıyafetleriyle aynı olduğunu iddia eden İzmirli avukat Barış Kaşka, UEFA'ya Inter Kulübü hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. UEFA'nın avukat Barış Kaşka'nın bürosuna bugün gönderdiği yazıda, konuyla ilgili disiplin müfettişi görevlendirdiği ve soruşturma başlattığı öğrenildi.

Vatani görevini yerine getirmek üzere 2 gün önce Tekirdağ Malkara'daki birliğine teslim olduğu öğrenilen avukat Barış Kaşka'nın ortağı Kübra Türkoğlu, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Meslektaşı ve müvekkili Barış Kaşka'nın askerde olacağı 5 ay boyunca konuyu kendilerinin takip edeceğini belirten Kübra Türkoğlu, UEFA Disiplin Dairesi Başkanı'ndan kendilerine yollanan belgede konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını öğrendiklerini söyledi. Soruşturmanın ne zaman sonuçlanacağıyla ilgili net bir şey

söylemenin mümkün olmadığını ve her gelişmeden kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade eden Avukat Kübra Türkoğlu, "Ben yasal anlamda şikayetin dayanağının çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Inter'in 3 puanı silinmese bile bir daha o formayı giyebileceklerini düşünmüyorum" dedi.

(YB-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title