Haberler

Uçar: "Fenerbahçe Deplasmanından Puan ile Dönmek İstiyoruz"

Medipol Başakşehir’in defans oyuncusu Uğur Uçar, "Fenerbahçe deplasmanından puan ile dönmek istiyoruz.

Medipol Başakşehir'in defans oyuncusu Uğur Uçar, "Fenerbahçe deplasmanından puan ile dönmek istiyoruz. Çünkü iyi bir gidişimiz var. 8 haftadır mağlup olmuyoruz" dedi.

Medipol Başakşehir'in defans oyuncusu Uğur Uçar, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması için yapılan antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"FENERBAHÇE DEPLASMANINDAN PUAN İLE DÖNMEK İSTİYORUZ"

Fenerbahçe maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Uğur Uçar, "Fenerbahçe deplasmanından puan ile dönmek istiyoruz. Çünkü iyi bir gidişimiz var. 8 haftadır mağlup olmuyoruz. Üst taraftaki konumumuzu daha da sağlamlaştırmak istiyoruz. Bu maçı kazandığımız takdirde daha farklı hedeflerimiz olacak. İyi de hazırlandık. İnşallah puan ya da puanlarla döneriz" diye konuştu.

"HEDEFLERİN ALTINA DÜŞMEMEMİZ GEREKİYOR"

Geçtiğimiz sene farklı hedefle lige başladıklarını belirten Uçar, "Maçlar geçtikçe farklı bir hedefimiz doğdu ve hedefimize ulaştık. Bu hedefin getirdiği hedefler var. Bu hedeflerin altına düşmememiz gerekiyor. İnşallah bu sene de Avrupa kupalarına direkt katılma hedefimiz olur. Şu an ligde üst tarafla çok puan farkı da yok. Bu maçtan puan aldığımız takdirde daha farklı hedef de konuşulabilir" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Başakşehir Uğur Uçar Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title