Haberler

Üç Büyüklerin Taraftar Grupları İftarda Buluştu

Yemekte, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın taraftar gruplarının temsilcileri birlik ve beraberlik mesajı verdi

"Üç büyükler" olarak adlandırılan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın taraftar grupları, Genç Fenerbahçeliler'in iftarında bir araya geldi.

Yenibosna'daki Bahçelievler Belediyesi Spor Kompleksi'nde bulunan Yenibosna Spor Kulübü Tesisleri'nde Genç Fenerbahçeliler Grubu'nun ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ile Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın temsilcileri ve tribün liderleri katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Osman Develioğlu, sporun birleştirici yanına vurgu yaparak, "Fenerbahçeli kardeşlerimizin düzenlediği bu iftara Galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlarımızın katılması çok güzel. Küçüklüğümüzden beri böyle gördük ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Üç büyük kulübümüzün taraftarları, kardeşçe iftar yaptı. Buraya gelen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Gazetecilere el ele açıklamalarda bulunan Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya, ultrAslan Taraftar Grubu tribün liderlerinden Sebahattin Şirin ve Çarşı Grubu tribün liderlerinden Erdal Keleş, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un kendi aralarında oynadıkları maçlarda uygulanan deplasman yasağının kalkması gerektiğini savunan Kalya, "Pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bizi çağırdı. Hepimiz de orada derdimizi anlatacağız. Aramızda bir sorun yok. Kardeşliğimiz bile kulüp başkanlarını rahatsız ediyor. Holiganizmi körükleyenler belli. Ellerini Türk futbolundan çekerlerse her şey çok daha güzel olur" ifadelerini kullandı.

Taraftar grupları temsilcileri, yeni sezonda hayata geçirilmesi planlanan elektronik bilet uygulamasına da karşı olduklarını vurguladı.

Yemeğin ardından birbiri lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, alkışlar arasında dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Osman Develioğlu Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title