Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Botaşspor'un 15 oyuncu milli takıma yükseldi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Botaşspor'un 15 oyuncu milli takıma yükseldi.

Botaşspor'un 15 oyuncusunun yanı sıra bir menajer, bir yardımcı antrenör ve bir de masörü milli takıma kadar yükseldi. Abdullah Kutlu, Ümit Milli Takım Menajerliğini getirildi. Murat Kaya, Yıldız Milli Takım Yardımcı Antrenörü, Cüneyt İnce ise, Genç Milli Takım Masörü oldu. Botaş'ın altyapısından yetişen 15 oyuncu da 5 ayrı milli takımlara yükseldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Botaşspor İkinci Başkanı Kamil Uzun, Botaşspor'un misyonunun ve vizyonunun altyapı olduğunu hatırlatarak, bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Uzun, Botaşsporun altyapıdan yetiştirdiği oyuncuların Milli takımlara kadar yükselmesinin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Bu oyuncular hem A takımımızda oynuyorlar hem de Milli takımlara çağrılıyorlar. Ayrıca Milli takımlara hem Menajerimizin, hem yardımcı antrenörümüzün hem de masörümüzün gitmesi bizim için ayrı bir gurur kaynağı" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Kutlu Kamil Uzun Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title