Haberler

Galatasaray Deplasmanda Güldü!

Güncelleme:

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital, Torku Konyaspor'u 84-91 mağlup etti.

Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor, Galatasaray Liv Hospital'e 84-91 mağlup oldu.

Başa baş bir mücadeleye sahne olan ilk periyotta her iki takım da birbirine üstünlük kurmada zorlandı. Son dakikalara 20-20 eşitlikle girilirken ilk periyot 20-28 Galatasaray Liv Hospital lehine sonuçlandı.

Farkı kapatmak için pota atlında Sean Williams, Anthony Devries ve Aleksandar Rasic'in bulduğu sayılarla etkili olmaya çalışan Torku Konyaspor, rakibinin takım halinde bulduğu sayıları devreyi 35-52 geride tamamladı.

Üçüncü periyotta hızlı hücumlar yaparak sayı bulmaya çalışan ev sahibi ekip Sean Wlliams ile etkili olurken, Galatasaray Liv Hospital molaya 47-56 önde girdi. Periyot sarı-kırmızılıların 69-53 üstünlüğü ile sona erdi.

Torku Konyaspor son periyotta aradaki farkı 10 sayıya kadar düşürerek skoru 61-71'e taşısa da Sinan Güler'in arka arkaya kaydettiği sayılarla sarı-kırmızılılar farkın kapanmasına engel oldu. Mücadeleyi bırakmayan ev sahibi takım elde ettiği sayılarla farkı 2 sayıya kadar düşürerek skoru 80-82'ye getirdi. Karşılaşma sarı-kırmızılıların 84-91 üstünlüğü ile tamamlandı

SALON: Selçuklu Belediyesi

HAKEMLER: Erşan Kartal xx, Ersan Ergüler xx, Kerem Baki xx

TORKU KONYASPOR: Andrew Mayo xx 16, Anthony Devries xx 18, Metehan x, Valentin Pastal x, Aleksandar Rasic xx 15, Thomas Guinn x 4, Sean Williams xx 26, Boone x 5, Cihan x, Ogün x

GALATASARAY LIV HOSPITAL: Vladimir Micov xx 19, Zoran Erceg xxx 26, Nathan Jawai x 2, Furkan x 4, Pietro Aradori x 2, Carlos Arroyo xx 18, Sinan Güler xx 14, Ender Arslan xx 6, Kerem Gönlüm x

1. PERİYOT: 20-28 (Galatasaray lehine)

DEVRE: 35-52 (Galatasaray lehine)

3. PERİYOT: 53-69 (Galatasaray lehine)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Torku Konyaspor Sean Williams Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title