Haberler

Tuncay Şanlı 2 Gol Attı; Punce City, Mumbai'yi 3-1 Yendi

Güncelleme:

Hindistan Süper Lig'in ilk hafta maçında Punce City sahasında Mumbai City'yi 3-1 yendi, Tuncay Şanlı 2 gol kaydetti.

Sezon başında Tuncay Şanlı, Didier Zokora, Adrian Mutu gibi isimleri kadrosuna katarak adından söz ettiren Hindistan Süper Lig ekiplerinden Punce City, yeni sezonun ilk maçına çıktı. Pune City, ligin ilk maçında taraftarı önünde Mumbai City'yi konuk ederken, karşılaşmadan da 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

TUNCAY'DAN 2 GOL

Pune City'e galibiyeti getiren gollerin ikisini 12. ve 56. dakikalarda Tuncay Şanlı kaydederken, diğer gol 68. dakikada Israil Gurung'dan geldi. Mumbai City'nin tek golünü ise 35. dakikada Frederic Piquionne kaydetti. Mücadelede Didier Zokora da 90 dakika sahada kalırken, Tuncay Şanlı 61. dakikada yerini Adrian Mutu'ya bıraktı.

"GALİBİYETİ TARAFTARLARA ARMAĞAN EDİYORUZ"

Karşılaşmadan sonra kısa bir açıklama yapan Tuncay Şanlı, "Çok çalıştık. Bu maçı bekliyorduk. Bu galibiyeti tüm taraftarlara armağan ediyoruz. Önemli olan takımın kazanması, benim kaç gol attığım değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Didier Zokora Tuncay Şanlı Mumbai Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (17)

hasan:

Yakinda afganistanda.da oynar

46
5
yanıtYanıtla
ahmet:

salakmısın oğlum sen manyak herif

yanıt2
yanıt9
OBJEKTİF:

Hindistanda ne isin var..Gel buradaki 2. ligde kostur bari.

31
8
yanıtYanıtla
yiğidoMobil-ANDROID:

halen oynuyor mu tuncay ya

28
4
yanıtYanıtla
AMobil-IOS:

Aman ne önemli ni haber

13
13
yanıtYanıtla
ADANA01:

BENDE GOLLERİ LA LİGA''DA ATTI SANMIŞTIM :)

22
2
yanıtYanıtla
Geceler Yarim Oldu:

6-0

9
6
yanıtYanıtla
Haymanali:

Tuncay gibi fotbolcuyu hem tr de hemde ing de oyuncak ettiniz ya ben ne diyeyim size :-(

8
4
yanıtYanıtla
bulentMobil-ANDROID:

Basarilarinin devamini dilerim insALLAH

11
0
yanıtYanıtla
desinger nuriMobil-ANDROID:

adrenalin ariyor heralde

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title