Haberler

    Tottenham-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Beşiktaş, Tottenham’a konuk olacak.

    UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında Beşiktaş, Tottenham’a konuk olacak. Tottenham- Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

    2 Ekim Perşembe günü saat 22:05’te başlayacak karşılaşmayı Star TV’den naklen izleyebilirsiniz.

    Beşiktaş'a Alman hakem


    Beşiktaş'ın Tottenham ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinin hakemi Alman Manuel Grafe oldu. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda İngiltere temsilcisi Tottenham ile 2 Ekim Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Grafe'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Guido Kleve ve Christoph Bornhorst yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Mike Pickel görev alacak.

    Beşiktaş'ın rakibine soruşturma!


    Partizan taraftarının açtığı ırkçı pankart, siyahlı-beyazlı ekibin başına bela olacak gibi gözüküyor. Belgrad’ın Tottenham karşısındaki Avrupa Ligi grup karşılaşması futbol açısından zaten tatsız tuzsuz bir 90 dakikaydı ve golsüz sona erdi. Tribündeki ırkçı pankart da bu kötü atmosfere tuz biber ekti. Bilindiği gibi, Tottenham Londra’daki Yahudi taraftar kitlesiyle tanınıyor. Partizan taraftarının bu durumu fırsat bilerek dün geceki maçta açtığı Yahudilere yönelik hakaret içeren pankart yüzleri ekşitti. UEFA, Sırp kulübüne soruşturma açtığını ve bu olayın yanında çıkan diğer saha olaylarının da soruşturulup 3 Ekim’de kararın bildirileceğini açıkladı. Partizan’a evinde çıkacağı sonraki maç için seyircisiz oynama cezası verilirse, Sırp ekibi temsilcimiz Beşiktaş’ı boş tribünler karşısında ağırlamak zorunda kalacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manuel Grafe Tottenham Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title