Haberler

Torku Konyaspor-Manisaspor Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 32.hafta maçında Torku Konyaspor sahasında Manisaspor'u 2-1 yendi.

PTT 1. Lig'in 32. hafta maçında Torku Konyaspor sahasında Manisaspor'u 2-1 yendi.

Ligin bitimine 2 hafta kala PTT 1.Lig'in 32. haftasında Torku Konyaspor sahasında rakibi Manisaspor'u ilk yarı 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 yendi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Play-off'a kalmayı istediklerini belirterek, "Zor bir galibiyet oldu. İlk yarı istediğimizi yapamadık. Tam tersi rakibimiz Manisaspor bunu yaptı, bizi kendi sahamızdan çıkartmadı. Bizim oyunumuz zaten bu değil. Dolayısıyla ikinci yarı değişiklikler yaptık. Önde baskı kurduk. Önde oynadığımız zaman pozisyonda geliyor. Galibiyet 2-1 değil belki 3 ya da 4 de olabilirdi. Net pozisyonlarımız var ama bu havada bu mücadelede skor iyi. Son maçlarda stres de var. Çok kolay değil istediğini oynamak. Ben takımımı kutluyorum. Ligde nereden nereye geldiğine baktığımız zaman bu takımı hakikaten kutlamak lazım. Son iki maçımız kaldı. O maçlara da galibiyet parolası ile çıkacağız. İnşallah iyi olur ve Play-off'a kalırız" şeklinde konuştu.

Takımının beraberlik golünü atan Recep Aydın, aldıkları galibiyetin önemine değinerek, "Play-off yolunda bu galibiyet çok önemliydi. Çünkü Manisaspor'un da Play-off iddiası var, ligin en iyi takımlarından birisi. Taraftarımıza da verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Yeşil beyazlı futbolcu Tolga Ünlü ise, takım arkadaşlarını kutladı. Ünlü, Play Off'a kalmaları halinde bu kadronun başarılı sonuçlar alacağını söyledi.

MANİSASPOR CEPHESİ

Manisaspor Antrenörü Ümit Şengül ise, ilk yarı çok iyi oynayarak önde oldukları maçı ikinci yarı kaybettiklerini ifade ederek, "Maçın ilk yarısını çok iyi oynadık. Yakaladığımız birkaç tane net pozisyon var. Değerlendirebilsek, Konya takımını ilk yarıda oyundan düşürebilirdik ama bunu yapamadık. İkinci yarı rakibin kontradan bulduğu iki golü yedik. Ondan sonra da oyunu bir türlü toparlayamadık, istediklerimizi yapamadık. Çabuk oyundan düştük. Artık ilk iki takım arasına girerek Spor Toto Süper Lig'e çıkma hedefimiz tamamen bitti. Kalan iki maçtan birini alıp, Play-off'ta rakibimizi bekleyeceğiz" dedi.

Manisasporlu futbolcu Burak Can Balcı da, Play-off'tan Spor Toto Süper Lig'e çıkmak istediklerini dile getirdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Uğur Tütüneker Tolga Ünlü Manisaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title