Haberler

    Toraman'a Mahkemeden Şok!

    Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman, eşine şiddet gösterdiği gerekçesiyle mahkemeden çıkan kararla sarsıldı.

    Beşiktaş'ın eski kaptanı İbrahim Toraman, eşine şiddet gösterdiği gerekçesiyle mahkemeden çıkan kararla sarsıldı.

    Eylem Toraman, iki yıldır evli olduğu eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle mahkemeden koruma istedi ve İstanbul Aile Mahkemesi de İbrahim Toraman'ın, Eylem Toraman'a 6 ay süreyle 100 metreden fazla yaklaşmamasına karar verdi.

    İbrahim Toraman, mahkemenin söz konusu kararına aykırı davranması halinde zorlama hapsine tabi tutulacak.

    Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Eylem Toraman'ın avukatı Nazmi Zengin, "Müvekkilimin uzun bir süre susmasını tek sebebi evladıdır. Evlilik birliği içinde de eşinden ne kendisi için ne de evladı için hiçbir konuda maddi destek almıştır. İbrahim Toraman, müvekkilim çocuğuna hamileyken kendisine mal ayrılığına ilişkin bazı evraklar imzalatmıştır" dedi.

    56d13c9cc03c0e1ee4440623

    Müvekkilinin eşi tarafından defalarca darp olayına maruz kaldığını anlatan avukat Zengin, "En son 24 Ocak 2016 tarihinde bebeği kucağında iken davalı eş, müvekkilimi feci şekilde darp etmiştir. Bunun üzerine müvekkilim ambulansla hastaneye kaldırılmıştır. Müvekkilimizin ciddi can güvenliği endişesi bulunmaktadır. Bu nedenlerle müvekkilim bir aydır İstanbul'daki baba evinde kalmaktadır" ifadelerini kullandı.

    Bahsi geçen iddilar hakkında geçtiğimiz günlerde konuşan İbrahim Toraman ise, ayrılık haberlerini doğrulamış ancak eşine şiddet uyguladığı iddialarını yalanlamıştı.

    Toraman, "Şiddet diye bir şey söz konusu değil. Hanımefendinin Almanya'ya yerleşmek istemesiyle bizim ilişkimiz son buldu. Oraya yerleşmeyeceğim için yolları ayırma kararı aldık" demişti.

    Kaynak:  Hürriyet (Özge EĞRİKAR/İSTANBUL)

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    İbrahim Toraman Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title