Haberler

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Manisaspor Hazırlıkları

Kırmızı Siyahlılar hafta sonu Manisaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına devam etti Teknik direktör Tok: ''Bu hafta sahamızda Manisaspor ile oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Ga...

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, cumartesi günü sahasında Manisaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, ikili mücadele, kültür fizik, istasyon ve gol çalışması yapıldı.

İdmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ümit Erol Tok, ligde her hafta daha iyi oynayan bir ekip olduklarını söyledi.

Maçlarını, hem dışarıda hem de içeride kazanmak istediklerini belirten Tok, şöyle konuştu:

"Bu süreçte her geçen gün bütün maçlarımızı hem içeride hem dışarı da galip gelmek için oynayacağız. Bu hafta sahamızda Manisaspor ile oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Galip gelmemiz durumunda puanımızı 10'a yükselteceğiz. Ardından bir kupa maçımız var, ondan sonra ise deplasmanda Kahramanmaraşspor'la karşılaşacağız. Galibiyetleri çoğaltıp, ilk devre 20-25 puan toplayabilirsek, ligin ortalarında yer alarak daha rahat maçlara çıkabiliriz. Oyuncularımızdan kırmızı kart cezası bulunan Oladele Godwin Olorundare oynamayacak. Elbette bu bizim için büyük kayıp. Bunun yanında bazı oyuncularımızın da sakatlıkları mevcut. Her şeye rağmen sahaya kazanmak için çıkacağız."

Antrenmanın ardından, futbolculardan Hakan Çevik'in doğum gününü, arkadaşları kafasında yumurta kırarak kutladı. - Kütahya

Kaynak: AA / Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor Arif Peçenek Manisaspor Tunçbilek Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title