Haberler

Timsah Arena'da Fenerbahçe Marşı Çıldırttı

Güncelleme:

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da dün hoparlör testleri yapılırken şarkıcı Kıraç'ın Fenerbahçe marşının çalınması yeşil-beyazlıları isyan ettirdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 190 bin metrekare alana kurulan 45 bin kişilik yeni stadyumun eylül ayının sonunda Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Eskişehirspor maçıyla açılacağını söylerken Timsah Arena'da dün inanılmaz bir olay yaşandı.

FENERBAHÇE MARŞI ÇILDIRTTI

Dün yeni stadın hoparlör testleri yapılırken şarkıcı Kıraç'ın Fenerbahçe marşının çalındığı duyuldu. Yaşanan bu olayla ilgili kamera kayıtları olduğu bilgisi de alınırken, yeşil beyazlı taraftarlar isyan etti. Yaşanan olayın ardından gözler stadın inşasını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ve Bursaspor Kulübü'ne çevrildi.

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA

Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kamuoyunun Dikkatine ! İnşaatına devam edilen yeni stadyumumuzun ses sisteminin kontrolü, yüklenici firma yetkilileri tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Ses sistemi kontrolü sırasında yetkililerce başka bir takımın müziği çalınmış ve bu müzikler ilgili olarak kulübümüze gelen şikayetler üzerine gerekli girişimler anında tarafımızca yapılmıştır.

Kulübümüzün kontrolü dışında gelişen bu olay ile ilgili yüklenici firma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüşülmüş, müziği çalan kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılması ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için azami dikkatin sağlanması istenilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bursaspor Kulübü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Bursaspor Eylül Kıraç Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

batman 729:

EE ne olmuş yanlışlık olmuş üstelik kıraç guzel söylüyor. Ermenistan milli marşınımı çaldılar Türkiye cumhuriyeti nin gurur kkaynağı takımın marşı ne olmuş yani

30
4
yanıtYanıtla
ua:

evet dr nazım her kulüpten çıkmaz gurur abidesi takım

yanıt0
yanıt0
Zaza Kürdü:

Bir gün herkes fenerbahçeli olacak

9
6
yanıtYanıtla
ölümüne fener:

yanlış anonstan sonra doğru anons bu olsa gerek

8
2
yanıtYanıtla
hakkiMobil-ANDROID:

kiymetini bilin çok guzel marştır

4
5
yanıtYanıtla
SATILIK BAŞKAN:

Nede olsa Bursalı hertaraf oynuyor

4
3
yanıtYanıtla
ANTi-EGOiZM:

Ne var bunda, , , , , !!

4
2
yanıtYanıtla
BJK:

Ayrıca bölükbaşı stadıda feneve satsın onların stadı eskimiş

6
0
yanıtYanıtla
)Mobil-ANDROID:

eh işte kayıtlara geçti bursa spor stadında ilk olarak fener sarkisi caldi artik manevi sahibi sayılır.

4
1
yanıtYanıtla
Ugur Mobil-IOS:

İnsAlla kume dusersiniz

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title