Haberler

"Taraftar Kafayı Yiyecek"

Beşiktaş Kulübü Başkan adaylarından Sinan Vardar, Kanal A'da yayınlanan Sporvizyon programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkan adaylarından Sinan Vardar, Kanal A'da yayınlanan Sporvizyon programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan seçilmesi halinde siyah beyazlı takımdaki üye sistemini değiştireceğini açıklayan Vardar, camia içinde başka kulüpleri tutan üyelerin olduğunu söyledi. Sinan Vardar, bu kişilerin de sırf oy kullanması için camia içinden birileri tarafından kulübe üye yapıldığını ve bunların aidatlarının seçim zamanlarında toplu olarak yatırıldığını savundu.

Bunun da herkes tarafından bilindiğini öne süren Vardar, 20 bin olan üye sayısını 100 bine çıkarma gibi bir projesi olduğunu, bu sayede de içlerindeki bu yabancıları temizleyeceğine inandığını kaydetti.

"SEÇİLEMESEM DE ALT YAPININ TÜM MASRAFINI ÜSTLENECEĞİM"

Sporvizyon Programında Kanal A Spor Müdürü Murat Çimen'in sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü başkan adayı Sinan Vardar, adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgi verdi. Darboğazda olan Beşiktaş için yüreğini ortaya koyup aday olduğunu ifade eden Vardar, futbol bilgisine güvendiğini ve kendisini ideal bir başkan adayı olarak gördüğünü bildirdi. Sinan Vardar, seçilememesi halinde bile alt yapının tüm masraflarını 3 sene boyunca üstleneceğinin de sözünü verdi.

Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon için gelir-gider farkının 135 milyon avro olduğunu, önümüzdeki üç ay içinde de 35 milyon avroya ihtiyaç duyduğunun altını çizen Vardar, artık herkesin taşın altına elini sokması gerektiğini dile getirdi. Sinan Vardar seçime tek listeyle gidilmesi gerektiğini de savundu.

EKONOMİK HEDEFLERİ

Beşiktaş taraftarının hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmamasını söyleyen Vardar, "kısa vadede, Mayıs ayı sonuna kadar 25 milyon avro gibi ciddi bir rakamın kasaya girmesi lazım. Önümüzdeki sezonun sonuna kadar da 140 milyon avroya yakın yine bir kaynak lazım. Gelirlerin tamamına yakını da temlikli olduğu için bu rakamın altına kimse kolay kolay girmez. Çok değerli işadamlarıyla görüşmelerimiz var. İlk başta bir fedekarlık yapmamız lazım" şeklinde konuştu.

"SADECE BİR DÖNEM BAŞKANLIK YAPACAĞIM"

Sinan Vardar 10 senedir söylediği 100 bin üyeye çıkmak gibi bir projesi olduğunu belirtirken, "İlla ki başkan kalacağım diye bir şey yok. Çok açık ve net söylüyorum. Buradan herkese söz veriyorum. Bir dönem başkan seçilirsem diğer dönem kesinlikle başkan adayı değilim " ifadelerini kullandı.

"TRİBÜNDE 'EŞEK' KELİMESİ BİLE OLMAYACAK"

Yapacağı ilk icraatlardan birinin Beşiktaş tribünlerinde küfürü bitirmek olacağını söyleyen Sinan Vardar, "Buradan yine söz veriyorum. Tüm tedbirleri aldım. Önümüzdeki sezon Beşiktaş tribünlerinde 'eşek' kelimesi bile duyulmayacak. Bu sene bunun acısını çok çekti. Birkaç defa sahamız kapandı ve bunun maddi götürüsü bizim için ağır oldu. Bu kadar borcu olan bir kulüp için bu çok yıpratıcıydı" açıklamasında bulundu.

"TARAFTAR KAFAYI YİYECEK"

Futbol takımıyla ilgili hedeflerini de anlatan başkan adayı Sinan Vardar, "Çok koşan, çok mücadele eden, içinde generalleri olan ama daha fazlasıyla yetenekli askerleri olan bir takım izlettireceğiz. İnönü'de taraftar kafayı yiyecek. Devamlı tempo içinde oynayan bir Beşiktaş görecekler" dedi.

Sinan Vardar, sürekli gönderilecekleri konuşulan Portekizli futbolcular hakkında ise, bunu sezon sonunda Tayfur Hoca ile konuşup, istişare yaptıktan sonra karar verebileceklerini anlattı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Sinan Vardar Murat Çimen Kanal A Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title