Haberler

Taekwondo Başkanlık Kupası, Bahçelievler'de Başladı

Güncelleme:

Bahçelievler Belediyesinin desteğiyle başlayan Taekwondo Başkanlık Kupasında sporcular, 7-8 Aralık'ta birbirileriyle kıyasıya mücadele edecek.

Taekwondo Başkanlık Kupası, bugün Bahçelievler Spor Salonu'nda başladı. Turnuvada konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, halkın 7'den 70'e spor yapması gerektiğini vurguladı.

Bahçelievler Belediyesi'nin desteğiyle bugün başlayan Taekwondo Başkanlık Kupası'nda sporcular, 7-8 Aralık tarihlerinde birbirleriyle kıyasıya mücadele edecekler.

Bahçelievler Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinliğe Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut, Akparti İstanbul Millet Vekili Bülent Turan ve İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl katıldı. Genç sporcular yapmış oldukları gösteriler ile izleyenlerin beğenisini topladı.

Yapılan gösterilerin ardından konuşan Taekwondo İl Temsilcisi Mustafa Bulut, sporcuların 2014 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na çok iyi hazırlandıklarına değinerek, "Sporcularımızın önce İstanbul'u sonra da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancım tam. 2014'de hem Türkiye Şampiyonası'nda hem de Avrupa Şampiyonası'nda en iyi şekilde ülkemizi temsil edecekler" dedi.

Sporun insan hayatında çok önemli bir yer arz ettiğini vurgulayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, "Herkes 7'den 70'e spor yapmak zorunda. Kendimiz için spor yapmak zorundayız. Kendi sağlığımız için spor yapmalıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana, spora destek verdik ve alt yapı konusunda elimizden gelen her şeyi yaptık" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Osman Develioğlu Bahçelievler İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title