Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, geçtiğimiz hafta 3-1 galip geldiği İskenderunspor 1967'nin sevincini yaşıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, geçtiğimiz hafta 3-1 galip geldiği İskenderunspor 1967'nin sevincini yaşıyor.

Ligde düşme potasında bulunan Adıyamanspor, İskenderunspor 1967'yi yenerek düşme potasından bir adım daha uzaklaştı.

İskenderunspor 1967 maçından alınan 3 puandan ve taraftarın büyük desteğinden duyduğu mutluluğu dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, takıma sahip çıkan Vali Mahmut Demirtaş ve taraftarlara teşekkür etti.

Maç sonunda tribünlerde ve sahada yaşanan mutluluğun gözlerinin önünden hiç gitmediğini ve bu ilin taraftarına bu mutluluğu yaşatmanın çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen Koç, "Kendi evimizde ağırladığımız İskenderun temsilcisi 1967'yi ortaya koyduğumuz etkili futbolla yenmeyi başardık. Bu galibiyetten dolayı başta teknik heyet ve futbolcular olmak üzere, bizi yine yalnız bırakmayan cefakar taraftarımıza ve takımımıza desteğini esirgemeyen yöneticilerimize ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarda da taraftarımızın ve bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayarak, ligde daha rahat pozisyonlara gelecek puanları alırız" dedi.

Adıyamanspor ligde 19. haftada deplasmanda karşılaştığı Sivas 4 Eylül Belediyespor'a mağlup olmuştu. Adıyamanspor, bu maçtan sonra oynadığı 7 lig maçında mağlubiyet yüzü görmeyerek önemli bir başarıya imza attı. Adıyamanspor, ikinci yarının ilk 9 haftasında oynadığı maçların 4'ünden galibiyet, 4'ünden beraberlikle ayrılırken, 1 maçtan ise mağlup ayrıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İskenderunspor 1967 Mahmut Demirtaş Adıyamanspor Hüseyin Koç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title