Haberler

Spor Toto 2.lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor kendi evinde Konya Anadolu Selçukluspor'a 2-0 mağlup ederek kendi evinde kazanamama hastalığını sonlandıramadı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Turgutluspor kendi evinde Konya Anadolu Selçukluspor'a 2-0 mağlup ederek kendi evinde kazanamama hastalığını sonlandıramadı. 90 dakika boyuncu oldukça kötü bir oyun sergileyen Turgutluspor'da Başkan Burçin Ayarcı, 12'de 12 yapmaları durumunda play-off'a kalacaklarını belirtti. Teknik direktör Burhanettin Basatemur ise kendileri için sezon sonuna kadar rahat olmadığını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup mücadele eden Turgutluspor evinde Konya Anadolu Selçukluspor'a 2-0 mağlup olarak evinde kazanamama hasretine son verdi. 90 dakika boyuncu oldukça kötü bir oyun sergileyen Turgutluspor'da teknik direktör Burhanettin Basatemur, bu kötü futbola dur diyecek olanların yine futbolcular olduğunu belirterek, "Bu karşılaşma gösterdi ki, bize sezon sonuna kadar rahat yok. 3 haftada çok emek sarf ederek topladığımız puanlar vardı, bu maçı da kazansak çok daha rahat bir konuma gelebilirdik. Ama rakibinde 3 haftadır kaybetmiş olması, maçı bizden daha çok istemesi mağlubiyeti getirdi. Sahada bizden daha iyilerdi ve bizden iyi mücadele ettiler. 3 haftadır puan kazanmamızı sağlayan arzu ve istek bugün bizde yoktu. Oyun olarak istediğimiz seviye de değildik. Bu ligde isteyerek, arzulayarak maç kazanılıyor bugün biz bunu yapamadık ve rakibimiz bunu yaparak maçı kazandı. Hafta sonu zorlu bir Hatayspor maçı oynayacağız ve bu maçtan en azından puanla dönmeliyiz" dedi.

"İKİ MAÇ ÜST ÜSTE KAZANAMIYORUZ"

Turgutluspor Başkanı Burçin Ayarcı ise, evlerinde 6 puanlık bir maç kaybettiklerini vurgulayarak, "Bu maçın skorunun bu şekilde olacağını tahmin edemezdim. Kötü oyun, tercih hataları, evimizde oynadığımız korkak futbol bunda çok etkili oldu. Maalesef evimizde kazanmayı bir türlü beceremiyoruz, biz bunu öğrenemedik. Önümüzde zorlu bir Hatay maçı var inşallah o maçı kazanıp tekrar kaldığımız yerden, umutlarımız tükenmeden tekrar 3 puanla tanışmak istiyoruz. 2 maç üst üste kazanamıyoruz bunu başarabilsek önümüz açılacak. Bugün oynanan futbola söylenecek bir söz yok. 83. dakikada ilk şutumuzu atıyoruz, 'kaçtı' diyeceğimiz bir pozisyonumuz var. Rakibimiz bizden daha iyiydi, daha istekli ve daha arzuluydu. Bireysel hatalardan dolayı golleri yedik, rakibimizi tebrik ederiz" dedi.

Ayarcı, "İstikrarlı değiliz, dış sahadaki gibi ısıran ve mücadele eden bir takımı burada da görürsek iç saha istikrarını yakalamış olacağız. İçeride korkak futbolu bırakmalıyız. Deplasmandaki takım kimyasıyla iç sahadaki takım kimyası arasında farklar görüyorum. İç sahada takıma ne oluyor onu çözemiyorum. Taktiksel ve oyuncu tercihlerinde hata var gibi görünüyor, iç sahada 1500 TL cezamız bu maç içinde geçerli ekstra bir ceza gündemde yok" şeklinde konuştu.

Bir basın mensubunun Hatayspor maçında gelecek aksi bir skorda ne yapmayı düşünüyorsunuz sorusuna ise Ayarcı, "Bunu o maç sonrası konuşuruz" derken, Burçin Ayarcı play-off için sorulan soruya ise "12'de 12 yaparsak play-off'a kalırız" şeklinde cevap verdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Burhanettin Basatemur Turgutluspor Hatayspor Konya Spor Haberler

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Tenceredeki kızgın yağa su döken adamın vücudu yandı

Soykırım kabinesini neden yıktı? İşte Netanyahu'nun bundan sonraki sürece dair planı

Soykırım kabinesini neden yıktı? İşte Netanyahu'nun bundan sonraki sürece dair planı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title