Haberler

Spor Toto 2. Lig

Güncelleme:

Denizlispor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Gaziosmanpaşa'ya yenilerek avantaj kaçırdıklarını belirtti.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, Gaziosmanpaşa'ya yenilerek avantaj kaçırdıklarını belirterek, geride kalan 5 haftada mücadelelerinin süreceğini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 29. hafta maçında, Gaziosmanpaşaspor'a kendi evinde 1-0 yenilerek, alt sıralardan kurtulma mücadelesinde büyük avantaj kaçıran Denizli Belediyespor'da moraller bozuldu. Adeta 6 puanlık maçtan mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlılar, ligde kalan 5 maçtan üçünü dışarıda, ikisini evinde oynayacak. İskenderun Demir Çelikspor, Ofspor ve Çamlıdere Şekerspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, içeride Körfez Futbol Kulübü ve İnegölspor takımları ile mücadele edecek.

Denizli Belediyespor ile 4'üncü maçına çıkan ve ligde ilk mağlubiyetini alan Güngör, "Alanyaspor galibiyeti sonrası, ligdeki konumumuz itibariyle kazandığımız avantajı, Gaziosmanpaşaspor yenilgisiyle kaybettik. Karşılaşmanın ilk yarısında güzel oyunumuz vardı. İkinci yarıda sergilediğimiz çok kötü görüntüyle, maçı kaybettik. Göreve gelirken tek gayemiz vardı, Denizli Belediyespor'u yukarı sıralara taşımak. Geride kalan 5 maçta da bu gayemiz devam edecek. Kayıp puanları telafi etmemiz gerekiyor. Ligin sonuna kadar mücadelemiz sürecek" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizli Belediyespor Gaziosmanpaşaspor Yaşar Güngör Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title